Amopage

Hvordan Freeze Stromboli

- Views 0
Advertisement

Hvordan Freeze Stromboli


Stromboli er en tradisjonell italiensk rett hvor velsmakende kjøtt og ost er bakt inne i et egg-vasket, flettet brød. Som enhver hjemmelaget brød, forberede og stuffing en Stromboli tar innsats, og gjør flere Stromboli er en praktisk løsning for de presset for tiden. Frysing din Stromboli er ikke vanskelig, men å sikre optimal friskhet betyr middel riktig frysing denne velsmakende rett.

Du trenger

cookie skuffen

Plastic seg vikle

Aluminiumsfolie

Rasting pensel

Bruksanvisning

 • 1

Forbered Stromboli som vanlig, men hoppe over egg vask. Egg vask blir flassete når frosset og fester seg dårlig til frosset Stromboli brød. I stedet bruke egg vask etter tining Stromboli.

2

Skjær Stromboli i to eller tre separate stykker. Dette gjør det mulig å overvåke frysing og tining fremdriften i Stromboli interiøret.

3

Skyv Stromboli bitene i fryseren på en cookie brett. Fryse Stromboli i tre timer eller til sentrum innholdet er helt frosset.

4

Pakk hver Stromboli segment i plast klamre wrap. Utvise overflødig luft ved å klemme plasten rundt Stromboli før du går løs overflødig plast under brødet. Fjerne overflødig luft sel smaken og hindrer frostskader.

5

Pakk Stromboli lengderetningen ved hjelp av aluminiumsfolie. Eliminere luftlommer ved å trykke på folien inn i hjørnene og sidene mens innpakning. Brett og brette folie under hver ende. Aluminiumsfolie tilbyr et lag av beskyttelse mot frostskader og mugg.

Hint

Fjern folien wrap og tine din plast-innpakket Stromboli i kjøleskapet i 24 timer før baking. Holde plastfolie på Stromboli mens tining hindrer brød og interiør fra tørking.

Mal egg vask over tint Stromboli brød rett før baking med tråkles børste. Bake Stromboli fatet i ovnen ved 350 grader Fahrenheit i 20 til 30 minutter eller til toppen av brødet er gyllenbrune.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-freeze-stromboli/ "

相关文章!
 • Hvordan Freeze Eggehvite Hvordan Freeze Eggehvite
  - 阅 5

  Egg er en kokk mirakel. Eggeplomme er saftig og gir vakre tekstur og fortykkelse til alle slags klassiske retter, fra majones til crème brûlée. Og så er det de eggehviter. Gelatin, full av protein, de er like mangfoldige som en ingrediens. Du har noe

 • Hvordan Freeze Cherries Hvordan Freeze Cherries
  - 阅 4

  Hvordan Freeze Cherries. Frysing kirsebær er en billig måte å få mest mulig ut av din produserer. Fordi moreller er generelt dyrt, kan du kjøpe dem i bulk for en lavere pris, og fryse dem til du trenger dem. Et par raske skritt kan hjelpe deg fryse m

 • Hvordan Freeze Fresh grønne bønner Hvordan Freeze Fresh grønne bønner
  - 阅 5

  Hvordan Freeze Fresh grønne bønner. I løpet av høyden av sommeren, grønne bønneplanter ofte produsere flere bønner enn man kan spise fersk. Så hvorfor ikke fryse noen av hagen din friske grønne bønner, slik at du kan nyte dem i vinter? Frysing er de