Amopage

Hvordan Freeze ris pilaf

- Views 0
Advertisement

Hvordan Freeze ris pilaf


Ris pilaf er en smakfull rett laget med brun eller hvit ris, grønnsaker, krydder og kylling eller grønnsakskraft. Perfekt som en siderett eller å spise alene, er ris pilaf en enkel rett som legger kulturell teft for en hovedrett. Freeze ris pilaf å bruke som en side til middag i løpet av uken, eller for å spise lunsj. Pair ris pilaf med dampede grønnsaker og kjøtt, kylling eller fisk for et behagelig måltid.

Du trenger

Plast mat container

Cooking skje

lagring poser

Bruksanvisning

Koke ris pilaf og la den avkjøles i 15 minutter. For raskere resultater, plasser kjele med ris pilaf over en bolle med is for å kjøle. Settes varm ris pilaf i fryseren etter koking gjør ris grøtaktig.

Plasser ris pilaf i en lufttett 1-liters matbeholder eller 1-gallon lagring frysepose ved hjelp av en koke skje. Avtette beholderen eller posen riktig for å forebygge frostskader.

Sett beholderen med ris pilaf inne i fryseren etter at pilaf er avkjølt. Oppbevar pilaf i fryseren ikke mer enn en uke for å opprettholde en frisk smak.

Fjern ris pilaf fra fryseren og legg den i kjøleskapet for å tine over natten hvis du har tenkt å bruke den i et måltid neste dag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-freeze-ris-pilaf/ "

相关文章!
 • Hvordan koke ris pilaf Hvordan koke ris pilaf
  - 阅 0

  Lær å lage ris pilaf med denne enkle oppskriften på disse gratis online matlagingskurs, inkludert ingredienser du trenger og trinnvise instruksjoner for matlaging ris pilaf. oppsummering Series Kaster et middagsselskap? Cooking for den rette? Leter d

 • Hvordan Freeze Eggehvite Hvordan Freeze Eggehvite
  - 阅 5

  Egg er en kokk mirakel. Eggeplomme er saftig og gir vakre tekstur og fortykkelse til alle slags klassiske retter, fra majones til crème brûlée. Og så er det de eggehviter. Gelatin, full av protein, de er like mangfoldige som en ingrediens. Du har noe

 • Hvordan beregne Rise & Slope Hvordan beregne Rise & Slope
  - 阅 0

  Skråningen av en rett linje er lik helningen er økningen dividert med dens løp. Stige og løp kan både bli etablert ved å vise den rette linjen på en graf. Økningen over kjøre ligningen kan brukes til å løse for enten oppover, hvis flukt og skråningen