Amopage

Hvordan Freeze Fresh grønne bønner

- Views 5
Advertisement

Hvordan Freeze Fresh grønne bønner. I løpet av høyden av sommeren, grønne bønneplanter ofte produsere flere bønner enn man kan spise fersk. Så hvorfor ikke fryse noen av hagen din friske grønne bønner, slik at du kan nyte dem i vinter? Frysing er de enkleste, tryggeste måter å bevare råvarer, og det krever ingen spesielle ferdigheter eller utstyr. Her er hvordan du gjør det.

Hvordan Freeze Fresh grønne bønner

Du trenger

Stockpot

Rimmed bakeplate

Plast fryser poser

Trinn 1:

Plukk grønne bønner (også kalt voks eller streng bønner) når pods er møre og 4 til 6 inches lang. Pass på å klemme bønner av plante heller enn å rykke-å hindre bryte plantene 'stengler. Under høyden på sommeren kan det være nødvendig å høste daglig.

Hvordan Freeze Fresh grønne bønner

Steg 2:

Plasser bønnene i et dørslag og vaske dem under kaldt, friskt vann. Snap off deres stammer og endene og sett dem til side. Deretter fylle vasken med isvann og ta en stor stockpot med vann til å koke.

Hvordan Freeze Fresh grønne bønner

Trinn 3:

Før du fryse dine bønner, er det viktig å forvelle (koke grønnsakene i noen minutter). Denne prosessen stopper enzymer som bryter ned bønner 'næringsstoffer, smak og tekstur. Bråkjøl bønner, legg dem i kokende vann i 3 minutter. Deretter umiddelbart overføre dem til et isbad for å stoppe dem fra matlaging videre. Jeg liker å legge inn omtrent to kopper bønner i en pasta dørslag innsats. Dette gjør forvelling enklere fordi jeg lett kan flytte bønner inn og ut av det kokende vannet. Hvis du ikke har en pasta innsats, arbeid i små grupper og flytte bønner fra potten til isbadet med en stor, hullsleiv.

Hvordan Freeze Fresh grønne bønner

Trinn 4:

Tørk grønnsakene av og deretter ordne dem i et enkelt lag på en rimmed bakeplate. Plasser arket i fryseren. Så snart bønner fryse fast, fjerne skuffene fra fryseren og pakke bønnene i fryseposer, og etterlater en halv tomme av plass mellom toppen av bønner og posen nedleggelse. Frysing bønnene før pakking bidrar til å hindre dem ikke henger sammen.

Hvordan Freeze Fresh grønne bønner

Trinn 5:

Unngå frostskader ved å klemme ut så mye av luften ut av posen som mulig mens tetting. Deretter merke sekker med dato frosset og umiddelbart plassere dem i fryseren. Bønnene bør holde i fryseren i inntil ett år.

Hvordan Freeze Fresh grønne bønner

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-freeze-fresh-gronne-bonner/ "

相关文章!
 • Hvordan Freeze Fresh streng bønner Hvordan Freeze Fresh streng bønner
  - 阅 2

  Grønne bønner, også kjent som streng bønner, er lav i kalorier og fullpakket med vitaminer og fiber. De er høy i begge vitamin C, et vannløselig antioksidant, og vitamin A, et fettløselig antioksydasjonsmiddel. Vitaminer arbeide sammen for å hindre a

 • Hvordan Cook Fresh grønne bønner Hvordan Cook Fresh grønne bønner
  - 阅 0

  Ferske grønne bønner er deilig rett fra hagen eller Farmers Market, og mange foretrekker dem til hermetisert eller frosne grønne bønner. Kokte grønne bønner er en god kilde til folat, fiber og vitaminene A, C og K. Friske grønne bønner kan brukes i m

 • Hvordan Grow italienske grønne bønner
  - 阅 1

  Hvis du er en grønnsak gartner som liker voksende grønne bønner (Phaseolus vulgaris), kan du velge mellom mange forskjellige varianter, alle smak når plukket på sitt peak fra et hjem hage. For en bønne som er like gode plukket ung eller i en mer mode