Amopage

Hvordan Freeze Cherries

- Views 4
Advertisement

Hvordan Freeze Cherries. Frysing kirsebær er en billig måte å få mest mulig ut av din produserer. Fordi moreller er generelt dyrt, kan du kjøpe dem i bulk for en lavere pris, og fryse dem til du trenger dem. Et par raske skritt kan hjelpe deg fryse moreller.

Hvordan Freeze Cherries

Trinn 1:

Vask modne kirsebær grundig for å fjerne eventuelle rester eller plantevernmidler. Unn frukten forsiktig, bare gni dem med fingertuppene under rennende vann.

Hvordan Freeze Cherries

Steg 2:

Legg bærene ut til tørk på et fat klut eller papirhåndkle. Kirsebær bør være helt tørre før du fryser dem, eller de vil holde sammen på grunn av den frosne fuktighet.

Hvordan Freeze Cherries

Trinn 3:

Spre bærene på en cookie ark eller i en ildfast form og legg dem i fryseren for å stivne før de er frosset fast. Den rikelig fuktighet i kirsebær vil fryse og opprettholde formen og fargen på frukten.

Hvordan Freeze Cherries

Trinn 4:

Plasser kirsebær i en lukkbar plastpose, eller små enkel servering poser, og klem ut overflødig luft ut av posen. Frosset kirsebær er bra for omtrent et år og komme ut av fryseren ser like attraktiv og smaker like bra som da de gikk inn.

Hvordan Freeze Cherries

Hint

Vurdere å fjerne stilkene fra kirsebær å holde fra å måtte gjøre det senere.

Du kan fryse korroderte kirsebær, men de vil ikke holde formen. Det er best å gjøre dette med kirsebær du vil bruke til å lage en kake eller annen dessert.

Serve pitted, tinte kirsebær med en teskje sukker og noen pisket krem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-freeze-cherries/ "

相关文章!
 • Hvordan Freeze Eggehvite Hvordan Freeze Eggehvite
  - 阅 5

  Egg er en kokk mirakel. Eggeplomme er saftig og gir vakre tekstur og fortykkelse til alle slags klassiske retter, fra majones til crème brûlée. Og så er det de eggehviter. Gelatin, full av protein, de er like mangfoldige som en ingrediens. Du har noe

 • Hvordan Freeze Fresh grønne bønner Hvordan Freeze Fresh grønne bønner
  - 阅 5

  Hvordan Freeze Fresh grønne bønner. I løpet av høyden av sommeren, grønne bønneplanter ofte produsere flere bønner enn man kan spise fersk. Så hvorfor ikke fryse noen av hagen din friske grønne bønner, slik at du kan nyte dem i vinter? Frysing er de

 • Hvordan Freeze Peaches Hvordan Freeze Peaches
  - 阅 3

  Hvordan Freeze Peaches. Sommeren er den beste tiden av året for å nyte frisk fersken. Hvis du tar deg tid til å fryse fersken mens de er i sesong og moden, kan du nyte dem hele året. Følg fremgangsmåten nedenfor for å fryse fersken. Du trenger frisk