Amopage

Hvordan fortelle om en gemstone er ekte Tanzanite

- Views 1
Advertisement

Hvordan fortelle om en gemstone er ekte Tanzanite


Tanzanite er en relativ nykommer til smykker scene, har eksistert bare siden 1960-tallet. Det ble først brakt til offentlig oppmerksomhet av Tiffany & Co., og var opprinnelig verdsatt for sin likhet til high-end Ceylon safirer, men til en mye lavere pris. Tanzanite, derimot, har blitt ønsket på egen hånd for sin dramatiske rik blå-fiolett farge. Det finnes bare ett sted i verden, den afrikanske nasjonen Tanzania, hvor steinen ble navngitt. Siden tilbudet er ganske godt kontrollert, er det ikke så mye av en trussel eller mulighet for forfalskninger, men imitasjoner finner sin vei inn i markedet. Det finnes noen måter å oppdage ekte Tanzanite fra falske.

Du trenger

10X gullsmed lupe

Myk og ren klut

Bruksanvisning

 • 1

Se på stein i både naturlig og glødende lys fra en pære. Ekte Tanzanite er trichroic og viser tre farger. Steinen skal vise blå med et skjær av fiolett i naturlig lys, men skal vise glimt av rødt og rosa når flyttet rundt i glødende lys.

2

Se gjennom siden av steinen. Den skal vise den samme intensiteten av farge fra siden som den gjør fra toppen. Imitasjoner som iolite ikke; de vises klart eller gulaktig fra andre enn toppvinkler.

3

Undersøke steinen grundig en 10X gullsmed lupe. Tanzanite ikke vanligvis har feil som kan ses med det blotte øye. Hvis steinen har ingen feil i det under forstørrelse, er det en god sjanse for at det ikke er en Tanzanite.

4

Kjøp fra en hederlig gullsmed, helst en som er medlem av eller kjøper fra et medlem av den internasjonale Colored Gemstone Association. ICA samarbeider med om lag 90 prosent av Tanzanite leverandører i sourcing sitt materiale og har en etisk.

5

Se etter god brytning, eller dybde av gnisten i steinen. Farget glass, som brukes noen ganger som en simulant, vil se litt "flat".

Hint

Alltid kjøpe fra en pålitelig gullsmed og utdanne deg selv om markedsverdien av en stein før du handler.

Med edelstener, er det rom for rabatter; men hvis det virker for godt til å være sant, er det vanligvis.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fortelle-om-en-gemstone-er-ekte-tanzanite/ "

相关文章!
 • Hvordan fortelle om Jade perler er ekte Hvordan fortelle om Jade perler er ekte
  - 阅 0

  Jade er ansett som en kongelig gemstone i Kina. Mens vi erkjenner jade som lys grønn, kommer den også i gul, lavendel og hvitt. Det er veldig vanlig å selge falske jade, spesielt til Vesten. Vet hvordan å fortelle om dine jade perler er den virkelige

 • Hvordan fortelle om Psychic Readings er ekte Hvordan fortelle om Psychic Readings er ekte
  - 阅 0

  Vil du vite om synsk opplesninger er ekte eller gyldig? Les videre for å fortelle hvordan å skille finter fra genuint opptatt av synske som kan forutsi fremtiden og se til den andre siden - med synsk opplesninger ... Bruksanvisning Psychic Readings D

 • Hvordan fortelle om en tegneserie er ekte eller en kopi? Hvordan fortelle om en tegneserie er ekte eller en kopi?
  - 阅 0

  For comic en tegneserie solfangeren, er autentisitet alle viktige. Når komisk ble publisert, og hvis det er en reell første utgave, kan bety forskjellen mellom en investering og bortkastet tid og penger. Avhengig av tegneserien, det kan ha vært flere