Amopage

Hvordan forstå Høy BUN til kreatinin Testresultater

- Views 3
Advertisement

Hvordan forstå Høy BUN til kreatinin Testresultater


Den BUN til kreatinin nivåer vil vise nedsatt nyrefunksjon, fra tre forskjellige årsaker. Årsakene til et høyt nivå resultat er her.

Du trenger

blodprøver

Bruksanvisning

Den BUN til kreatinin ratio for normale resultater for alle over 12 måneders alder er en 10: 1 til 20: 1. De er laget for å vise nivåene av nyre dysfunksjon pasienten har. Den kan også brukes som en måleinnretning for å se om en nyre behandling fungerer eller hvis nyre problemer blir forverret. Dette er normale tester i de som gjennomgår kronisk nyre omsorg eller hos diabetikere.

Høy BUN til kreatinin ratio resultatene kan være fra:
• Extreme dehydrering. Høye nivåer kan være svaret til dehydrering på grunn av stress og belastning som er satt på nyrer og konsentrasjonen av urinsyre i urinen.

• Urinveis blokkeringer. Urinveis blokkeringer vil stoppe flyten av urinsyre i kroppen og holde den fanget.

• GI (gastrointestinal) eller åndedretts blø i kroppen.

Hint

Disse testene må gjøres på en bestemt måte. Pasienter bør ikke spise protein (kjøtt, bønner, etc) en dag før testen (en full 24 timer). På kontoret vil de trekke blod og deretter sette gasbind og medisinsk tape der nålen ble satt inn for å fjerne blodet. Det vil ikke være noe annerledes enn alle andre blodprøve du har mottatt.

Sørg for å fortelle legen din dersom du er på antibiotika, diuretika, eller kortikosteroider fordi dette kan endre resultatene og ikke vise den sanne nyre funksjonsverdier som trengs. De kan utsette testen før du er av disse medikamentene, eller gjøre en annen test helt. Uansett, å skape falske positiver kan hindre en korrekt diagnose og endre banen til allerede etablerte behandlingstilbud.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forsta-hoy-bun-til-kreatinin-testresultater/ "

相关文章!
 • Hvordan forstå Stalin kommer til makten Hvordan forstå Stalin kommer til makten
  - 阅 0

  Få diktatorer i verdenshistorien har vært så fryktet og utskjelt som Josef Stalin, som som leder av Sovjetunionen fra midten av 1920-tallet til 1953 var ansvarlig for drapene på utallige millioner av sovjetiske borgere. Stalins tiltredelse til makten

 • Hvordan slå Høy Converse til lav Hvordan slå Høy Converse til lav
  - 阅 0

  Slå klassiske høy-top Chuck Taylor Converse sko til lave topper i løpet av mindre enn en halv time. Opprette en egendefinert utseende ved hjelp av en komplementær-farget tråd til å sy klippekanten, eller velg en annen farget skolisse. Med svært lite

 • Hvordan bruke høy utbyttemidler til Get Rich Hvordan bruke høy utbyttemidler til Get Rich
  - 阅 0

  Høye utbyttemidler er fond som kun investerer i høyrente utbytte aksjer. Kombinert med litt tid og utbytte blir reinvestert, høye utbyttemidler er en stor, lav vedlikehold måte å skape betydelige verdier for pensjonisttilværelsen. Følg disse trinnene