Amopage

Hvordan forstå Bil Specs

- Views 0
Advertisement

Hvordan forstå Bil Specs


Når man sammenligner biler, kan spesifikasjonene være et nyttig verktøy for å forstå kraften, evne og kostnader. Bilens spesifikasjoner klistremerker (som leveres av en forhandlere på nye biler) er utformet for å la forbrukerne til å foreta raske sammenligninger på drivstofføkonomi, opsjoner, og bilens design uten å måtte gjennomgå eierens manualer. De primære spesifikasjoner som brukes for å sammenligne kjøretøyer er miles pr gallon, motorytelse (hestekrefter og dreiemoment) og slepekapasitet. Kostnader og alternativer bør også vurderes når du tar en endelig beslutning.

Bruksanvisning

Gjennomgå drivstofføkonomi. MPG (miles per gallon) karakterer tillate en forbruker å vurdere forventet drivstofføkonomi rangeringer for et gitt kjøretøy i året. Fordi regjeringens tester kan endres fra år til år, kan MPG karakterer ikke være tilsvarende over flere år. MPG karakterer representerer forventet kjørelengde og er representative for hva en gjennomsnittlig forbruker ville oppnå. Selve MPG rangeringer bestemmes ved kjørevaner og betingelser.

Gjennomgå motorstørrelse. En bilens motorstørrelsen bestemmes i liter eller kubikk i inches. Volumet målet refererer til mengden av forskyvning til motorens sylindre produsere. Motorens med større forskyvninger kan gi mer makt. Flere sylindere betyr vanligvis en høyere forskyvning og muligheten for å gi mer effekt med færre RPM (motorens omdreininger per minutt).

Gjennomgå motorytelse. Resultater er målt i hestekrefter og dreiemoment. Hestekrefter er det mål som brukes for å bestemme effekten av en motor. Dreiemoment, målt i foot pounds, representerer i det vesentlige toppen mengden av akselerasjonsevne tilgjengelig i et tannhjul. Begge topp tiltak er gitt for et gitt turtall. Som et eksempel, mens et kjøretøy kan ha 200 hk, når topp hestekrefter er tilgjengelig i turtallsområdet vil direkte påvirke mengden av følte strøm. Likeledes, når topp dreiemoment er ved et lavere turtall, vil bilen akselerere raskere enn en tilsvarende hestekrefter som produserer motor med maksimalt dreiemoment ved et høyt turtall.

Bestemme totalvekt (totalvekt) og totalvekt (GVWR). Begge disse verdiene er vanligvis funnet på et klistremerke på førersiden dør. Den totalvekt er også kjent som "egenvekt" av kjøretøyet. Det representerer den faktiske vekten av kjøretøyet som levert av produsenten. Den GVWR er den største totalvekt på kjøretøyet vil støtte. Totalvekt omfatter kjøretøyet, passasjerer, last og tauet eks. Den nominelle slepekapasitet blir funnet ved å subtrahere totalvekt fra GVWR.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forsta-bil-specs/ "

相关文章!
 • Hvordan forstå Bil Renter Hvordan forstå Bil Renter
  - 阅 0

  Mange steder rundt om i landet, er en bil en nødvendighet. Men selv en grei ny bil koster tusenvis av dollar, noe som gjør en bil kjøp uten finansiering generelt umulig. Selv kostnaden for en bruktbil er ofte mer enn du har råd out-of-pocket, så sjan

 • Hvordan finne bil Specs Hvordan finne bil Specs
  - 阅 0

  En av de viktigste bitene av informasjon som du bør sjekke når du enten kjøpe en ny bil eller ønsker å selge din eksisterende bil kalles de "specs", som er en forkortelse for spesifikasjoner. Bil spesifikasjoner inkluderer motortypen (for eksemp

 • Hvordan forstå Kamaksel Specs
  - 阅 2

  Hensikten med en kamaksel er å åpne ventiler slik at luft / drivstoffblandingen for å gå inn i sylindrene og åpne eksosventiler for å tillate avgasser å avslutte sylindrene etter luft / drivstoffblandingen har antent. Flertallet av ettermarkedet kama