Amopage

Hvordan forstå Bil Renter

- Views 0
Advertisement

Hvordan forstå Bil Renter


Mange steder rundt om i landet, er en bil en nødvendighet. Men selv en grei ny bil koster tusenvis av dollar, noe som gjør en bil kjøp uten finansiering generelt umulig. Selv kostnaden for en bruktbil er ofte mer enn du har råd out-of-pocket, så sjansene er at din neste bil kjøp vil kreve noen form for finansiering. Når finansiering en ny eller brukt bil, er det viktig å forstå renter belastet av banker, bilforhandlere og andre finansierings etater.

Du trenger

Regneark eller kalkulator

Bruksanvisning

Gjennom eventuelle finansierings tilbud som gjelder for bilene du vurderer. Bilprodusenter ofte gi kundene et valg mellom en lav-finansiering rente og en kontant rabatt. Beregn hvor mye renter du kan spare ved å gå med lavere finansiering rate, deretter sammenligne det med mengden av kontanter rabatt. For eksempel, hvis tenkt rente for billån er 6 prosent, en null prosent finansiering tilbud på en $ 30,000 bil ville spare deg omtrent $ 1800 over lånets løpetid. Hvis rabatten er mer enn dette beløpet, ville det være bedre å ta rabatt og bruke den til å betale renter på lånet.

Plukk opp og gjennomgå en rate ark neste gang du går inn i banken. Pris ark typisk liste opp renten på ulike lån, inkludert lån til nye og brukte biler. Bruk kalkulatoren eller et regneark for å bestemme din månedlig betaling og mengden av total rente du skal betale. Det finnes en rekke bil betaling kalkulatorer på internett for å gjøre prosessen enklere.

Merk variansen i rentene mellom nye biler og brukte biler. Bankene vanligvis belaste minst 1 prosent til 2 prosent mer i renter på brukte biler enn på nye. Selv om denne forskjellen ikke kan være den avgjørende faktoren i din beslutning om kjøp, er det noe å huske på.

Sjekk renten på billån på flere finansinstitusjoner, inkludert banker og kreditt fagforeninger. Kreditt fagforeninger gir ofte bedre priser på lån, siden de er eid av sine medlemmer og ikke aksjonærer.

Sjekk statlige ressurser som Federal Trade Commission nettside for tips og advarsler om billån og bil renter. Det er viktig å være på utkikk etter svindel og fallgruver når shopping for en bil lån.

Les den fine print av bilen lånesøknad nøye. Noen billån kreve forbrukerne for å komme opp med en stor ned betaling for å få den lave renten. Andre begrense disse super-lave renter til de med fremragende kreditt score, ifølge New York City Department of Consumer Affairs Office of Financial Empowerment.

hvis spesiell bil lån rente er tilgjengelig på alle modeller spørre forhandleren, eller om det er begrenset til ett eller to biler. Noen ganger kan en bilforhandler vil annonsere en lav rente for å hjelpe klart beholdning av overstocked kjøretøyer.

Se opp for ballong betalinger på billån. Noen billån har lave månedlige utbetalinger, men krever en stor utbetaling på slutten av lånet. I noen tilfeller er dette ballong betaling kan være tusenvis av dollar.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forsta-bil-renter/ "

相关文章!
 • Hvordan forstå Bil Specs Hvordan forstå Bil Specs
  - 阅 0

  Når man sammenligner biler, kan spesifikasjonene være et nyttig verktøy for å forstå kraften, evne og kostnader. Bilens spesifikasjoner klistremerker (som leveres av en forhandlere på nye biler) er utformet for å la forbrukerne til å foreta raske sam

 • Hvordan forstå Kameraspesifikasjoner Hvordan forstå Kameraspesifikasjoner
  - 阅 1

  Hvordan forstå Kameraspesifikasjoner. Min artikkel om "Hvordan kjøpe et digitalt kamera" dekker det grunnleggende shopping for et nytt kamera. Artikkelen har blitt godt mottatt, men folk har bedt meg om å forklare noen av spesifikasjonene at kam

 • Hvordan en bil Få beslaglagt av politiet? Hvordan en bil Få beslaglagt av politiet?
  - 阅 0

  Grunner til at en bil kan bli beslaglagt av politiet. Det er flere grunner til at politiet kan beslaglegge en bil. Kanskje bilens sjåfør har akkumulert for mange ubetalte trafikk billetter. Hvis en sjåfør blir dratt over ved mistanke om å være under