Amopage

Hvordan fornye et fiktivt navn i Florida

- Views 0
Advertisement

Når du har et fiktivt navn registrering i delstaten Florida, er at registrering bra for fem år. Hvis du ikke fornye registreringen av den 31 desember i femte året, blir det ugyldig. Hvis du tillater registrering utløper, den eneste måten å få det tilbake er å fullføre registreringsprosessen på nytt. Fornye ditt navn tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

Skaff en "søknad om fornyelse av fiktivt navn." Denne formen endrer seg fra år til år. For å få en oppdatert kopi av skjemaet, ta kontakt med Florida Division Of aksjeselskaper. Skjemaet kan også lastes ned fra Florida Department of State Division of Corporations nettsted (se Ressurser).

Fyll ut søknadsskjema ved å skrive inn registreringsnummeret (12-sifret alfanumerisk nummer som begynner med bokstaven "G"), business eiers navn, navn og adresse på virksomheten (slik det vises på den opprinnelige fiktive navn sertifikat) og den nye adressen for virksomheten din (hvis aktuelt).

Send inn utfylt søknadsskjema, sammen med søknadsavgiften, til delingen av Corporations-adressen som er oppført på søknaden. Per november 2010 er søknadsavgiften $ 50.

Fiktive navn Fornyelse

Division of Corporations

PO Box 1300

Tallahassee, FL 32302-1300

Fornye fiktivt navn på nettet, gjennom Florida Division Of Corporations nettside, hvis du ikke ønsker å sende en papirkopi fornyelse form. Den elektroniske fornyelse krever samme informasjon som papirkopi form. Du trenger et gyldig kredittkort for å betale den nødvendige søknadsavgiften.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fornye-et-fiktivt-navn-i-florida/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et fiktivt navn for en bedrift Hvordan lage et fiktivt navn for en bedrift
  - 阅 1

  Når en bedrift opererer under et annet enn for eieren av et enkeltpersonforetak eller partnerskap navn, må den ha et fiktivt firmanavn (FBN). I noen lokaliteter en FBN kalles en "drive virksomhet som" navn (DBA). Alle innlemmet bedrifter (inklud

 • Når skal fornye et fiktivt navn erklæringen i California
  - 阅 0

  Starte en bedrift er et spennende prospekt, men det involverer mange hensyn og nøye planlegging. En viktig del av virksomheten er dens navn. Noen former for virksomhet krever at du registrerer et firmanavn når du oppretter selskapet, for eksempel et

 • Hvordan registrere virksomheten navn i Florida Hvordan registrere virksomheten navn i Florida
  - 阅 0

  Registrering av et firmanavn i Florida er lett å gjøre helt online gjennom Florida Department of State Division of Corporations nettside link under. Men før du kan registrere et firmanavn, må du annonsere det minst en gang i en avis i det fylket hvor