Amopage

Hvordan formulere Nursing Care Plans

- Views 0
Advertisement

Hvordan formulere Nursing Care Plans


Sykepleie planer, også kjent som behandlingsplaner, er nødvendig for å gi behandling til pasienter i en rekke forskjellige innstillinger og for varierende lengder av tid, avhengig av pasientens tilstand, diagnose og prognose. Mange ulike komponenter utgjør en felles sykepleie plan. Kjenne de viktigste elementene som finnes i en pleieplan og hvordan å formulere en effektiv og godt gjennomtenkt plan gjør at sykepleiere for å gi bedre pasientsentrert omsorg.

Bruksanvisning

Skriv en sykepleier plan som tar en rekke faktorer i betraktning. For eksempel må en sykepleier plan danner en slags handling eller respons på pasientens sykdom eller tilstand. Du bør utvikle en plan for omsorg som vurderer og omhandler hvordan du har tenkt å ta vare på pasienten i en godt gjennomtenkt prosess, basere planen på fakta om saken og pasientens nåværende og potensielle problemer, foreslår Virtual sykepleier.

Definere de grunnleggende elementene i sykepleieplanen i skisse form. De grunnleggende elementene i en sykepleie plan omfatter risikofaktorer, begrunnelser, intervensjoner og utfall, alle basert på pasientens diagnose. For eksempel, for å utvikle en tiltaksplan for en pasient diagnostisert med kroniske smerter, kan sykepleie utfall inkluderer smerte kontroll, mestringstiltak og økt livskvalitet.

Skriv ned eventuelle tiltak du kan utføre for å oppnå dine sykepleie plan mål. Hos en pasient diagnostisert med kronisk smerte, for eksempel vurdere mulige tiltak for å redusere smerte og økt komfort. Dine sykepleien kan inkludere - men er ikke begrenset til - smertelindring, utdanning om administrerende medisiner, og komplementære eller alternative smertelindring behandlinger som massasje, akupunktur eller akupressur, varmeterapi og så videre.

Vurdere pasienten på regelmessig basis, men når du oppretter din omsorgsplan, betaler spesiell oppmerksomhet til detaljer. For eksempel, igjen ved hjelp av kronisk smerte-pasient som en modell, legg merke til plasseringen av smerte, varigheten av smerte, alvorlighetsgraden av smerte vurdert på en skala fra 1 til 10, og andre faktorer. Denne informasjonsinnhenting prosessen vil hjelpe deg å fokusere spesielt på pasientens klage eller sykdom og finne de beste metodene for å øke sin komfort nivåer og uavhengighet.

Hjelpe pasienten utvikle strategier for å håndtere sin kroniske smerter ved å gi utdanning, svare på spørsmål og gir kontinuitet i omsorgen, bør alle detaljer som skal inngå i omsorgsplan.

Vurdere pasientens fremgang under behandling eller observasjon fase av omsorg på en kontinuerlig basis, og skaper lett identifiserbare og målbare mål i hele perioden av omsorg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-formulere-nursing-care-plans/ "

相关文章!
 • Hvordan Individual Nursing Care Plans Hvordan Individual Nursing Care Plans
  - 阅 0

  Sykepleie omsorg planer er en del av sykepleieprosessen og assistere sykepleier i å utvikle målbare mål og resultater for pasientbehandlingen. Den sykepleie Planen omfatter sykepleierens vurdering av pasienten, en sykepleiediagnose, spesifikke sykepl

 • Hvordan Fullfør en pasient Plan of Care Hvordan Fullfør en pasient Plan of Care
  - 阅 0

  En pasient plan for omsorg gjør at mennesker i et helsevesen innstilling til nøyaktig lage et kart for utvinning av en pasient ved å implementere behandlinger og merking kortsiktige mål som gir både vaktmester og pasienten til å legge merke til posit

 • Hvordan bruke en Power Planer Hvordan bruke en Power Planer
  - 阅 1

  Hvordan bruke en makt planer; få profesjonelle tips og råd fra en ekspert snekker på å bruke verktøy for utjevning, barbering og forme tre i denne gratis trearbeid video-serien. oppsummering Series Legge til en rekke funksjoner til den tradisjonelle