Amopage

Hvordan formulere en familie beredskapsplan

- Views 4
Advertisement

Å skade kommer til dem du er glad i er alles verste mareritt.
Men, som å skrive en vilje eller får livsforsikring, er det en lettelse å gjøre noe
om det i stedet for å bekymre seg om det. Disse effektive strategier
vil forberede deg for de vanligste typer kriser.

Generelle tips

Program tydelig merket nødnumre inn i telefonens hurtigvalg.

Sett opp to møteplasser: en nær huset i tilfelle av en plutselig krise som brann eller hjemme invasjon, og en annen utenfor nabolaget, for eksempel en skole eller venns hus, i tilfelle du ikke kan komme hjem. Også utpeke ett familiemedlem til å ta avgjørelser for hele gruppen under en krise, inkludert hvor du skal møte og hva de skal gjøre i tilfelle planene må endres.

Utpeke en ut-av-byen slektning eller venn som din kontakt i tilfelle at lokale telefonen tjenesten er avbrutt. Familiemedlemmer bør ringe inn så snart som mulig dersom separert.

Lag en beredskapsplan for barn som detaljer som vil plukke dem opp fra skole eller barnehage bør foreldre være ute av stand til, hvor vedkommende vil ta dem og hva planen er å møte opp igjen. Pass på at alle involverte har alle telefonnumre.

Diskuter, lokalisere og klargjøre prioriterte elementer som bilder og dokumenter som skal lagres. Har din vilje, forsikring papirarbeid og alle juridiske dokumenter i orden (se 232 Organiser viktige dokumenter og 244 Lag en vilje).

Forbered en ryggsekk for hvert familiemedlem med ekstra klær, sko, jakker, medisiner, bleier og våtservietter for babyer, forsikring og medisinsk informasjon. Inkluder en laminert bilde av hele familien med navn og nummer. Oppbevar dem i en kiste ved inngangsdøren, i en hall skap eller i bagasjerommet på bilen.

Hold en nødssituasjon kit, inkludert førstehjelp forsyninger, i hver bil. Se 466 Monter Emergency Kits.

Hjemme invasjon

La umiddelbart hvis du kommer hjem for å finne du har blitt ranet. Ring politiet fra et annet sted, og ikke gå inn igjen i huset til politifolk har ryddet scenen.

Få alle ut (hvis du kan gjøre det trygt) hvis du er hjemme under et ran. Bruk nødutgang stiger, hvis du har dem, og møte på det angitte nærliggende trygt sted.

Kjøp en hund eller installere et sikkerhetssystem. Innbruddstyver ser for enkle mål; ideen er å gjøre det vanskeligere å bryte seg inn i huset ditt enn andres.

Hint

Spør en brannmann, politimann eller forsikringsagent en anmeldelse av huset ditt og foreslå risikoreduserende strategier samt hensiktsmessige tiltak for å ta i en nødsituasjon. Se 390 Lag en evakueringsplan.

Kontakt det amerikanske Røde Kors (redcross.org) eller Federal Emergency Management Agency (FEMA.gov) for mer informasjon. Se 105 forberede ditt hjem for natur verste.

Finn ut om de katastrofeplaner på din arbeidsplass og ditt barns skole. Les 223 Forbered virksomheten din for det utenkelige og 375 Forbedre ditt barns skole.

Ta et kurs i HLR. Bli kjent med dine naboer spesielle ferdigheter (medisinsk, konstruksjon, elektro) og om eventuelle funksjonshemmede eller eldre mennesker trenger hjelp i en nødssituasjon. Se 389 Sett opp en Neighborhood Watch.

Bruk våpen som en siste utvei. Det er mange komplikasjoner: Hvor du oppbevarer våpenet slik at det er utilgjengelig for barn eller innbruddstyver? Kan du låse opp, last og sikte en pistol under press og i mørket? Vil du dreper noen over en videospiller? Kjenner du de juridiske grensene for selvforsvar? Er det en sjanse for at du kan skyte dine naboer eller familie ved en feil?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-formulere-en-familie-beredskapsplan/ "

相关文章!
 • Hvordan Vedta en familie til jul
  - 阅 2

  Denne julen, når du setter opp treet, kjøpe gaver og pakke dem, noe som gjør fancy fester og tilbringe tid med familien, husker de som ikke er så heldige. Mange sliter med å få endene til å møtes for deres dag-til-dag liv, enn si å legge jule til mix

 • Hvordan finne din familie Tartan
  - 阅 2

  Historisk i Skottland, hver familie tilhørte en klan eller gruppe av familier som holdt troskap til at klanen. Klanen var identifiserbar av tartan eller klut veve mønster, dens medlemmer hadde på seg, noe som var bestemt til et område av Skottland og

 • Hvordan bli en familie terapeut
  - 阅 3

  Det er mer enn 50.000 familieterapeuter som behandler enkeltpersoner, par og familier over hele USA. Veien til lisensstatusen er verken lett eller rask. Den føderale regjeringen har utpekt ekteskap og familie terapi som et kjerne mental helse yrke sa