Amopage

Hvordan forklare hvordan TV fungerer til barn

- Views 0
Advertisement

Hvordan forklare hvordan TV fungerer til barn


Sittende foran TV stirret tomt er ikke akkurat pedagogisk. Amerikanske barn ser mellom tre og fire timer med TV hver dag, ifølge American Academy of Child og ungdomspsykiatri. I stedet for en passiv handling, kan studentene aktivt lære hvordan det fungerer TV. Lære fungerer TV er en vitenskap lærdom som kan hjelpe unge sinn utforske de tekniske og produksjons aspekter ved moderne medium.

Produksjonsprosess

Forklare hvordan TV fungerer ikke bare omfatter teknologi eller hva som er inne i boksen. Du kan også hjelpe elevene å forstå produksjonen bak forestillingene. Dette inkluderer å skrive, regissere, produsere og handle. Har elevene lage sin egen TV-show fra bunnen av. De vil brainstorm ideer, velge et konsept, utarbeide et manus, audition skuespillere og øve. Koble prosessen til ulike deler av pensum. For eksempel, skrive manuset er et literacy aktivitet. Audition aktører - eller andre elever - hjelper barna til å lære mellommenneskelige kommunikasjonsevner. Regi bygger sekvense evner. Konstituert hjelper barn å lære om scenekunst.

Noter Show

Etter øving, vise elevene hvordan å fange historien i videoen. Bruk et digitalt videokamera eller en mobiltelefon kamera for å registrere student-produsert TV-show. For virkelig å se hvordan TV fungerer, må elevene til å vurdere aspekter av film og video som lys og lyd. Prøv en sammenligning shoot der studentene bruker overhead belysning først. Så prøv å legge ekstra lys med lamper eller ved skinner lommelykter fra sidene eller baksiden av skuespillerne. Filming produksjon viser barna hvordan TV-episoder går fra det skrevne ord å leve handling og blir deretter tatt å spille og replay. Etter at opptaket er ferdig, legg den i postproduksjon. Bruk programvare for å redigere den, legge studiepoeng eller sette inn en musikalsk soundtrack.

Diskuter Signal og Transmission

Studenter, spesielt yngre, kanskje ikke vet hvordan signalet fra den opprinnelige sendingen gjør det til sine TV-apparater. Flytt fra produksjon til hvordan signalet reiser til et TV-apparat. De kan begynne å forstå dette med en leksjon på TV-overføring. Begynn med en kort historie om hvordan signalene går fra ett sted til et annet. For eksempel, i 1927 den første TV ble demonstrert for publikum. Ved begynnelsen av 1960-tallet, den første TV-bildet reiste fra jorden til verdensrommet og tilbake via satellitt. Spør elevene hva de tror du trenger å sende signalet til en satellitt eller hvor satellitten kommer inn i rommet. Drøft hvordan TV først ble kringkastet gjennom luften i et analogt signal. Diskuter at TV er nå kringkastet å bruke et digitalt signal fra 0 og 1-ere, som en datakode.

Besøk hvor det kommer fra

Etter å ha lært om hva som går inn i en TV-produksjon, hvordan proffene spille et show, og hvordan signalet går ut til millioner av mennesker, kan du illustrere hele prosessen med en real-world eksempel. Ta en ekskursjon til et lokale nyheter eller kabelkanal. Hvis mulig, har elevene se opptaket. Ta en tur inn i produksjonen messe slik at elevene kan se hvordan proffene skape et ferdig produkt i løpet av post-produksjon. WSB-TV i Atlanta for eksempel, tilbyr en bak-kulissene-tur i studioene for å se TV-prosessen i aksjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forklare-hvordan-tv-fungerer-til-barn/ "

相关文章!
 • Hvordan forklare preposisjoner og preposisjonsfraser til barn Hvordan forklare preposisjoner og preposisjonsfraser til barn
  - 阅 0

  Den enkleste måten å forklare preposisjoner og preposisjonsfraser til barna er å fortelle dem at preposisjoner viser hvor noe befinner seg eller i hvilken retning den beveger seg. For eksempel kan et eple være på, i, under eller ved siden av bordet.

 • Hvordan forklare den hellige treenighet til barn Hvordan forklare den hellige treenighet til barn
  - 阅 2

  Du forstår hvordan fungerer den hellige treenighet, men hvordan kan du lære barna slik at de forstår at Gud er også en person og en ånd? Her er noen tips for å gjøre det lettere. Du trenger bibel Bruksanvisning St. Patrick brukt en kløver å forklare

 • Hvordan forklare Bernoullis teorem Experiment til barn
  - 阅 1

  Hvordan forklare Bernoullis teorem Eksperimenter til Kids. Bernoullis teorem, også kjent som Bernoulli-prinsippet, fremgår det at en økning i hastigheten på bevegelige luft eller et strømmende fluid er ledsaget av en minskning i luft- eller fluid pre