Amopage

Hvordan forklare datamaskiner til gamle mennesker

- Views 2
Advertisement

Datamaskiner kan være gode verktøy som de eldre til å bo i kontakt med familiemedlemmer over hele landet eller verden. Den kan også brukes til å finne gamle venner, utforske temaer og holde seg orientert om nyhetshendelser. Men når forklare bruken av datamaskiner til gamle mennesker, er det viktig å huske at dette nivået av teknologi er nytt for dem. Konseptet kan være overveldende i starten, noe som er helt forståelig.

Du trenger

Datamaskin med Internett-tilkobling

Bruksanvisning

Snakk om det totale konseptet av en datamaskin, inkludert hva det er og hvorfor det er viktig og verdifullt. Gjør dette før du går foran en datamaskin for å bruke som en guide. For eksempel kan du si "En datamaskin kan være din skrivemaskin, TV, radio, avisen, din arkivskap, din postgangen og banken din, alt i én enhet."

Start med det helt grunnleggende. På en stasjonær, påpeker strømknappen. Slå på datamaskinen. Vis den eldre person hvordan du slår den på. Hvis du bruker en bærbar PC, forklar at du må åpne lokket før du får tilgang på strømknappen. Vis henne hvordan du åpner lokket. Vis ham på strømknappen.

Forklar hva ulike deler av en datamaskin gjør, i forhold til hvor den eldre person vil forholde seg. For eksempel, er tastaturet modellert etter at av en skrivemaskin, med visse tilsetninger og unntak. Forklar hva en markør er og gjør, og at en mus eller bruk av fingeren kan du styre markøren på skjermen. Vise henne hvordan, ved å plassere markøren på et ikon eller lenke og klikke på den, kan det ikonet åpner et program. Forklar hva et program eller et program gjør, alltid knyttet det til noe lett gripes av den eldre brukeren ..

Fortsett gjennom grunnleggende begreper og konsepter. Ikke vis en eldre person de mest avanserte ting du kan tenke på, men vie tid til det grunnleggende. Vis henne hvordan du bruker "Start" -menyen på en Windows-maskin, og beskrive det på en enkel måte: "Knappen kan du bruke til å åpne alle programmer" Vis ham forskjellen mellom å dobbeltklikke og enkeltklikking. Hvis det er nødvendig, forklarer at datamaskinen Internett er ikke en og samme.

Når de beskriver begrepet e-post, sammenligne og kontrast det med postgangen: En person komponerer en melding og sender den til den andre personen som bruker Internett. I stedet for å vente dager eller uker for bokstaven å komme, kommer det kjapt. Minne brukeren å være at ingen porto er nødvendig for å sende en e-post og at prosessen er gratis.

Vær tålmodig. Husk at hjemmedatamaskiner bare har kommet inn prominence i de siste 20 årene, og at en eldre person kan spille catch-up med teknologi. Dens forståelig at hun kan ta tid å forstå begrepet en datamaskin eller nettleser, et konsept som ikke fantes da hun ble født. Ikke behandle en eldre person som et barn, men ikke bli frustrert hvis han tar tid å lære, heller.

Forklare ting flere ganger. Etter at du viser den eldre personen hvordan du åpner et program, kommer tilbake til det samme konseptet senere for å bekrefte at ideene du prøver å formidle synker inn.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forklare-datamaskiner-til-gamle-mennesker/ "

相关文章!
 • Hvordan Forklar Kwanzaa til barnet ditt
  - 阅 0

  Hvordan Forklar Kwanzaa til barnet ditt. Kwanzaa er en relativt ny festival, opprettet i 1966 av Dr. Ron Karenga som en måte å hjelpe afrikanere og afro-amerikanere feire familie, samfunn og kultur. Det feires fra desember 26 til 1. januar hvert år.

 • Hvordan Forklar skilsmisse til små barn Hvordan Forklar skilsmisse til små barn
  - 阅 0

  Finne en måte å fortelle barna at strukturen av deres familie er i ferd med å endre er aldri lett. Lær hvordan du kan forklare skilsmisse til små barn. Hvordan Forklar skilsmisse til små barn 1 Foreldre bør være ærlig med barna om tilstanden deres ek

 • Hvordan Forklar jødedommen til en kristen Child
  - 阅 0

  Forklare jødedommen til en kristen barn kan være komplisert, men det trenger ikke å være. Start med likhetene mellom de to religionene, og deretter bruke disse likheter å synliggjøre hvordan religionene er forskjellige. Det er en fin måte å snakke me