Amopage

Hvordan forholde seg til kunder

- Views 0
Advertisement

Hvordan forholde seg til kunder


Kunder, både nye og returnerende, er selve livsnerven i virksomheten. Lære å behandle dem godt, og forstå verdien av selv de mest ydmyke kunde, er avgjørende for å lykkes i detaljhandel og service industri verdener. Ifølge "Return on Behavior Magazine," en markedsundersøkelse gruppe, er 70% av å kjøpe opplevelser basert på hvordan kundene føler at de har blitt behandlet. Bladet sier også at en god kundeservice-opplevelsen er bare fortalt til åtte personer, mens en negativ opplevelse blir knyttet til et gjennomsnitt på tjueto. Feil har potensial til å blomstre i underbevissthet boikotter som kan stoppe en virksomhet døde i sitt spor.

Du trenger

Beredskaps perm med svar skissert av ledelsen og tomme hendelsesrapport ark.

Penn

notis~~POS=TRUNC

Bruksanvisning

Identifisere og lage beredskapsplaner for mulige problemer er nøkkelen til å redde kundenes relasjoner med selskapet i tilfelle et problem som har dem sitter på gjerdet. Arbeidsplasser der ledelsen ikke kan være til stede til enhver tid skal ha en "beredskapsperm", der svarene er skissert. Hold oversikt over problemer som oppstår. Alle har hørt ordtaket "kunden har alltid rett." Vel, har det å si et grunnlag i god forretningsskikk. Aldri bagatelliserer eller minske bekymringene til kundene: Hvis kundene tror du blir krakilsk, risikerer du av dem bare gå ut og ta deres forretninger med dem. I noen tilfeller vil en dyktig diffust problem selv har en kunde talsmann din bedrift til sine venner.

Hvordan forholde seg til kunder


Gjøre et godt inntrykk. Avhengig av spesifikk av kundedialog, må du skreddersy din tilnærming, men noen konstanter forbli nesten universell. Vær positiv og imøtekommende. For detaljhandel, alltid hilser en kunde som kommer inn; selv et smil med øyekontakt og en bølge er fine. Dette har den ekstra fordelen av å avskrekke nasking, som det viser at ansatte er klar over bevegelse i butikken. Prøv å lære navnene på faste. En fin måte å gjøre dette på er å lese deres navn av sine betalingsmåter i tilfelle av kortene eller noen sjekker. Hvis de bruker penger, ikke nøl med å spørre. I serviceindustrien situasjoner, kan det også lønne seg å holde notater om dine kunder basert på small talk. Litt småprat tjener til å sette kundene rolig før de kommer ned til virksomheten.

Sett deg i kundenes sko. Så cliched som det høres ut, spør deg selv hvordan du ønsker å bli behandlet i sine situasjoner kan være av enorm hjelp. Hvis du jobber som kasserer for et supermarked, tenk på hvordan irritert du ville være hvis noen setter frisk frukt på med frosne elementer, eller hvis du gikk hjem, hvordan skjerpende det ville være å ha alle tunge elementer i en enkelt pose . For komplekse problemstillinger, prøv å ha en mock-scenario samtale med kolleger, tar svinger som spiller rollene som kunder. Dette kan bidra til å forberede deg for å tenke på føttene. Husk en god tommelfingerregel: Hvis noe skulle irritere deg, ville det også irritere kundene dine.

Når du er heldig nok til å ha kunder som kommer tilbake etter et lengre fravær, sørg for å ønske dem velkommen tilbake varmt og spørre om deres fravær. Kanskje du eller en av dine kollegaer utilsiktet fornærmet dem. Selv om det ikke er tilfelle, og viser bekymring gjør dem vite at deres virksomhet er verdsatt.

Hint

Mens notatblokker og permer fungere godt for småskala butikker, bør du vurdere en digital database alternativ for store organisasjoner, særlig callsentre.

Hold alltid en profesjonell holdning; være høflig og aldri bli hisset opp utveksle fornærmelser. Ofte er sinte kunder som ønsker å provosere et negativt svar fra deg for å rettferdiggjøre sine egne handlinger.

Aldri tåle verbal eller fysisk mishandling: Gi kundene en eller to høflige advarsler, så fortell dem hva du vil gjøre bør de fortsette å være forstyrrende; for eksempel at du vil avslutte samtalen, eller i en butikk, ringe politiet.

Måle kundenes stemninger forsiktig. Folk i en positiv eller nøytral stemning er vanligvis åpne for noen små snakke, noe som gjør dem føler seg velkommen, men opphisset eller sinte kunder foretrekker minimal høflig interaksjon.

Unngå passerer en opprørt kunde av. Alltid håndtere problemet selv når du kan.

I tilfelle av en fiendtlig eller voldelig kunde, aldri gjøre noe som kan på noen måte oppfattes som eskalere situasjonen. Ikke berør en kunde som er pounding telleren, for eksempel, og samsvarer ikke med en hevet stemme med din egen. Oftere enn ikke, når du opprettholde ro, vil en nedbrytende kunde roe ned fra forlegenhet ved å forårsake en scene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forholde-seg-til-kunder/ "

相关文章!
 • Hvordan forholde seg til en tenåringsjente Hvordan forholde seg til en tenåringsjente
  - 阅 0

  Enten det er din datter, barnebarn eller stedatter, har du kanskje lyst til å lære mer om den tankeprosess og endrer en tenåringsjente går gjennom slik at du bedre kan forstå hennes handlinger og følelser. I sin bok, "The Inside Story på Teen Girls:

 • Hvordan forholde seg til noen som ikke kan ta en beslutning Hvordan forholde seg til noen som ikke kan ta en beslutning
  - 阅 0

  Hva du skal ha til lunsj. Hvor å gå på college. Den blå kjolen eller den røde kjolen. Enten å avslutte et forhold. Hva slags bil å kjøre. Når å ha en baby, gifte seg, eller kjøpe et hus. Disse er alle vanskelige avgjørelser å ta. Noen ganger, det ene

 • Hvordan forholde seg til barn
  - 阅 0

  Lærere og foreldre ser ut til å ha en egen evne til å snakke med barna og knyttet til dem. Det er ikke en gave som du er født med, men det ser ut til å komme lettere til noen. Du kan forholde seg til barna ved å følge noen retningslinjer og lettelser