Amopage

Hvordan forholde seg til en tenåringsjente

- Views 0
Advertisement

Hvordan forholde seg til en tenåringsjente


Enten det er din datter, barnebarn eller stedatter, har du kanskje lyst til å lære mer om den tankeprosess og endrer en tenåringsjente går gjennom slik at du bedre kan forstå hennes handlinger og følelser. I sin bok, "The Inside Story på Teen Girls: Eksperter Svar foreldrenes spørsmål," Forfattere Karen Zager og Alice Rubenstein råder foreldre til å skape en varm og kjærlig atmosfære og bygge et nært forhold til tenåringen slik at hun vil forholde seg til dem lettere .

Bruksanvisning

 • 1

Husker du hvordan du følte som en tenåring, hva som var viktig for deg, og hva som var stressende eller spennende. Husker hvordan det føltes å bli kritisert, flau eller latterliggjort. Gjenopplev de gode tider med nye kjærlighet, vennskap, videregående skole suksesser og læring relasjoner med lærere. Ved å tenke på din egen ungdoms år, vil du bedre forstå hvordan å snakke, lytte og forholde seg til en tenåring.

2

Sett grenser og hold deg til dem. Tenåringen bør alltid innse konsekvensene når hun bryter portforbud eller gjelder ikke seg selv i skolen. Stå fast i din posisjon som forelder - på den tiden, hun kan ikke liker deg for det, men du vil holde henne respekt. I en Disney Family artikkel med tittelen "Mødre og døtre: Håndtering av Mean år," bidragsyter Roni Cohen-Sandler, Ph.D., sier at barnet trenger å se at du er seriøs om dine krav til henne i stedet for å gi etter for henne ut av frykt for å miste sin kjærlighet og hengivenhet.

3

Snakk med henne på en moden og rolig nivå. Ikke vær nedlatende eller nedlatende, og overvåke tonen i stemmen din. Hold deg rolig og holde stemmen nivå, men fast. Dette vil la henne vite at du ikke lenger tenke på henne som et barn, men også at du fortsatt er den overordnede. Be om hennes meninger og forslag på en rekke problemer, og inkludere henne i dannelsen av regler, for eksempel portforbud, som er satt på plass for henne beskyttelse.

4

Tilbring tid med tenåringen din. I stedet for å tvinge henne til å sitte ned for lange samtaler, bruke kjøretid på vei til aktiviteter, ta små shoppingturer og gjøre korte besøk til kaffebarer for en-til-en samtaler. Dette er en svært effektiv måte å bli kjent med henne og la henne vite at hun er viktig for deg.

Hint

Knyttet til en tenåring krever forsiktighet. Du må huske at du er den autoritet figur, ikke hennes beste venn. Prøver å være kul med sine venner og klassekamerater kan slå tilbake når hun mister respekt for deg, tar dine forespørsler og krav lett, og følger sin egen eller hennes kolleger 'fører i stedet for din egen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forholde-seg-til-en-tenaringsjente/ "

相关文章!
 • Hvordan forholde seg til noen som ikke kan ta en beslutning Hvordan forholde seg til noen som ikke kan ta en beslutning
  - 阅 0

  Hva du skal ha til lunsj. Hvor å gå på college. Den blå kjolen eller den røde kjolen. Enten å avslutte et forhold. Hva slags bil å kjøre. Når å ha en baby, gifte seg, eller kjøpe et hus. Disse er alle vanskelige avgjørelser å ta. Noen ganger, det ene

 • Hvordan forholde seg til barn
  - 阅 0

  Lærere og foreldre ser ut til å ha en egen evne til å snakke med barna og knyttet til dem. Det er ikke en gave som du er født med, men det ser ut til å komme lettere til noen. Du kan forholde seg til barna ved å følge noen retningslinjer og lettelser

 • Hvordan forholde seg til noen Hiding ting fra deg Hvordan forholde seg til noen Hiding ting fra deg
  - 阅 0

  Enten det er din kjæreste, beste venn, kollega eller søster, når du fange noens skjule ting fra deg er det på tide å ta opp spørsmålet. Selv om det er fristende å la scenen spille ut og vente til villedende person turer seg opp, håndtere situasjonen