Amopage

Hvordan forholde seg til barn

- Views 0
Advertisement

Lærere og foreldre ser ut til å ha en egen evne til å snakke med barna og knyttet til dem. Det er ikke en gave som du er født med, men det ser ut til å komme lettere til noen. Du kan forholde seg til barna ved å følge noen retningslinjer og lettelser opp på din angst om det.

Bruksanvisning

 • 1

Sett deg selv på deres nivå. Bruk deres fornavn, og se dem i øynene. Barna vil svare på voksne som behandler dem som mennesker, og forholde seg til dem på samme måte.

2

Vær konsis. Gi instruksjoner enkelt og kort. Tillate dem å stille spørsmål og gi dem rom til å prøve og feile og prøve igjen. Du kan forholde seg til barna ved ikke coddling dem eller forsøke å skjerme dem fra skuffelse.

3

Bruk positive tilbakemeldinger. Arbeid med barn kan være svært givende for begge parter. Gi kritikk på en positiv tone. Å snakke ned til barna, og bare peker ut sine feil, vil ikke hjelpe deg forholder seg til barna, det bare fremmedgjør dem.

4

Lytt til dem. Voksne har en tendens til å føle seg som om de vet mer enn barna gjør. Lytt til barna, og du kan lære mer enn du underviser. Holder disse linjene åpne forholdet mellom deg og barnet vil vokse.

5

Vær snill. Ikke kast oppførsel ut av vinduet bare fordi du har å gjøre med et barn. "Vær så snill" og "takk" gå en lang vei. Du forholder seg til barn på samme måte som man forholder seg til andre voksne, og du vil vinne dem over med vennlighet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forholde-seg-til-barn/ "

相关文章!
 • Hvordan forholde seg til en tenåringsjente Hvordan forholde seg til en tenåringsjente
  - 阅 0

  Enten det er din datter, barnebarn eller stedatter, har du kanskje lyst til å lære mer om den tankeprosess og endrer en tenåringsjente går gjennom slik at du bedre kan forstå hennes handlinger og følelser. I sin bok, "The Inside Story på Teen Girls:

 • Hvordan forholde seg til noen som ikke kan ta en beslutning Hvordan forholde seg til noen som ikke kan ta en beslutning
  - 阅 0

  Hva du skal ha til lunsj. Hvor å gå på college. Den blå kjolen eller den røde kjolen. Enten å avslutte et forhold. Hva slags bil å kjøre. Når å ha en baby, gifte seg, eller kjøpe et hus. Disse er alle vanskelige avgjørelser å ta. Noen ganger, det ene

 • Hvordan forholde seg til noen Hiding ting fra deg Hvordan forholde seg til noen Hiding ting fra deg
  - 阅 0

  Enten det er din kjæreste, beste venn, kollega eller søster, når du fange noens skjule ting fra deg er det på tide å ta opp spørsmålet. Selv om det er fristende å la scenen spille ut og vente til villedende person turer seg opp, håndtere situasjonen