Amopage

Hvordan fordele prosessor ressurser

- Views 1
Advertisement

Hvordan fordele prosessor ressurser


Under generell bruk, trenger du ikke å tildele datamaskinens prosessor ressurser manuelt. Selve systemet vil automatisk utnytte CPU på den mest effektive måten for de fleste situasjoner. Hvis du trenger å foreta en manuell justering, men du kan gjøre det på to måter: Du kan sette prosessoren til å prioritere bakgrunnsprosesser i løpet av applikasjoner - som er nyttig for å kjøre en server - eller manuelt velge hvilke CPU-kjerner en prosess kjører om og hvor mye av systemet prioriterer den.

prosessor Planlegging

Trykk på "Windows-W," type "System" og klikk "System" i søkeresultatene.

Klikk "Avanserte systeminnstillinger." Du må kanskje logge på en administratorkonto for å fortsette.

Åpne "Avansert" fanen, klikk på "Settings" -knappen i delen Ytelse og åpne kategorien "Avansert" i det nye vinduet.

Velg "Programmer" eller "Bakgrunn tjenester" for å endre hvordan prosessoren tildeler ressurser. Med mindre du har en spesiell grunn til å prioritere bakgrunnen tjenester, bør du la innstillingen på "programmer".

Klikk "OK" på begge åpne vinduer.

Prioritet og Affinity

Høyreklikk på oppgavelinjen og velg "Task Manager".

Trykk på "Flere detaljer" Hvis du ikke kan se faner som "Process" og "Performance" på vinduet.

Finn programmet du ønsker å justere i "Process" -kategorien, høyreklikke på den og velge "Gå til detaljer." Task Manager vil markere at programmets kjørbare i "Details" fanen.

Høyreklikk det merkede elementet og klikk på "Set tilhørighet." Sjekk hvilke kjerner du vil at programmet skal kjøre på og trykk "OK".

Høyreklikk på elementet på nytt og holder markøren over "Set prioritet." Velg hvilken prioritet å gi programmet fra hurtigmenyen - jo høyere prioritet, jo mer ressurser av systemet vil dedikere til at programmet i tilfeller hvor flere programmer trenger tilgang til prosessoren samtidig.

Lukk Oppgavebehandling.

Hint

Endre prioritet eller kjerne affinitet på et program varer bare til du avslutter programmet. Hvis du relansere et program, vil innstillingene tilbake til standard.

Sette et program for "Realtime" prioritet kan betydelig redusere hastigheten på alle andre prosesser på datamaskinen, inkludert Windows selv.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Windows 8. Det kan variere litt eller betydelig i andre versjoner eller operativsystemer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fordele-prosessor-ressurser/ "

相关文章!
 • Hvordan fordele eiendeler
  - 阅 0

  Hvordan fordele eiendeler. Aktivaallokering er prosessen med å diversifisere en investors penger mellom ulike aktivaklasser, inkludert aksjer, obligasjoner og kontanter investeringer. Hver investor kan ha en annen aktivaallokering strategi som er bas

 • Hvordan fordele en Quad-Core-prosessor Hvordan fordele en Quad-Core-prosessor
  - 阅 0

  Nå som mange personlige datamaskiner er utstyrt med flere prosessorer, vanlige mennesker finner seg å holde ekstraordinære datakraft. Ved hjelp av noen nylige utgivelsen av operativsystemet Microsoft Windows, kan du tilordne hver CPU av en quad-core

 • Hvordan fordele ressurser Computer
  - 阅 0

  Ved hjelp av datamaskinens "Task Manager" verktøyet, kan du sette prioriteten til et program du har kjører. Som standard, alle programmer fungerer på en "Normal" prioritet. Økende et prioritetsnivå vil bruke flere datamaskinens ressurs