Amopage

Hvordan forberede seg til å være en mor

- Views 1
Advertisement

Hvordan forberede seg til å være en mor


Hvordan forberede seg til å være en mor. Du venter en baby, og du er begeistret. Du bli mor. Mor er virkelig den eldste yrke, og det høyeste ringer du kunne håpe på. Men det er mer å forberede seg til morsrollen enn strømpe barnehagen og sjekke ni måneder av kalenderen. Her er seks fremtidsrettede måter å få klar.

Bruksanvisning

 • 1

Tenk glade tanker. Tanker er arkitekten av din verden. Og det ufødte barnet absorberer mer enn vitaminer og mineraler. Akkurat som hva du spiser påvirker helsen din, hva du tenker påvirker dine følelser, som barnet absorberer. Musikken du lytter til, filmene du ser, bøkene du leser, og radio og fjernsyn du stiller inn, kan agitere deg og gjøre deg nervøs eller oppdatere deg og roe deg ned. Omgi deg med positive vibrasjoner.

2

Plan for Nesting Urge. Noen ganger rundt åttende måned, vil du gå inn i "ren, omorganisere, og dekorere" scenen. Du vet når du finner deg selv bor opp forbi midnatt å kaste bort ting du har vært redde for år. Forresten, fedre-å-være noen ganger få hekkende trang også, så hvis du finner ham ombygging badet eller rense ut kjelleren, ikke bekymre deg, bare gi ham to tommelen opp, et kyss og en stor "Takk du, kjære. "

3

Ta vare på føttene. Med så mye vekt på din midriff, er det lett å overse føttene, men hvis føttene ikke er følelsen god, verken er noen annen del av kroppen din. Sitt med føttene opp, slitasje komfortable sko, suge dem i varmt lavendel vann. Gjør wiggle tærne trene for å slappe av. Spør kjæresten din for en fotmassasje.

4

Svinge i en hengekøye. En mor-å-være fortalte meg at en hengekøye var det beste kjøpet hun har gjort, siden lå i at det var den eneste måten hun kunne sove på magen, og etter at barnet ble født det reddet mange urolige netter. Når barnet ønsket å være i nærheten av eller for å bli matet, vil de krøller seg sammen i hengekøye og både være forsiktig rystet. (Vær advart: når du er gravid i niende måned kan du ikke være i stand til å komme seg ut av hengekøya uten hjelp).

5

Kutt ned på forpliktelser. Hvis du kommer til å overleve og være en hyggelig menneske, noen som barnet ditt, din mann, og du, selv, kan elske, må du kutte ut noen ting i livet ditt. Praksis si "nei", slik at du vil være klar når bedt om å gjøre noe som du ikke ønsker å gjøre, er for trøtt til å gjøre, eller ikke har tid.

6

Pugg denne setningen: "Det er verdt det." Mothering stopper aldri. Du kan ikke gjøre det bare 8 timer om dagen, så gå hjem for kvelden. Du kan ikke squish det i mellom din karriere og din favoritt tidsfordriv. Du får ikke morsrollen pauser. Ditt liv vil aldri bli den samme. Men det er ingen grunn til å frike ut. Ta det fra meg, en mor til en voksen datter som jeg elsker; alle offer du gjør er verdt det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forberede-seg-til-a-vaere-en-mor/ "

相关文章!
 • Hvordan forberede seg til fødselen av et valpekull
  - 阅 0

  Enten du bevisst avlet hunden din eller ikke, må du forberede seg til fødselen av valpene. Dette innebærer ikke bare å ta vare på mor, men å sette opp tilstrekkelig plass i huset. Å ta vare på et valpekull er ikke en lett oppgave, og du må være forbe

 • Hvordan forberede seg til å være en politiker
  - 阅 0

  Politikere kommer fra alle samfunnslag, og de fleste karriereveier kan føre til en endring av karrieren til politikeren. Mens noen mennesker vet at de ønsker å være en politiker hele livet, mange ender opp med å falle på lidenskap og banen mye senere

 • Hvordan forberede seg til Led en Bible Study
  - 阅 0

  En av de mest interessante og givende disipliner i kristen tilbedelse forbereder seg på å lede et bibelstudium. Ledende en bibel studie har mange variabler å ta hensyn til. Du må vurdere alder, kjønn, åndelige bakgrunn og så videre. Du ønsker å velsi