Amopage

Hvordan forberede Camera Ready filer

- Views 0
Advertisement

Hvordan forberede Camera Ready filer


Når du forbereder oppsett for å sende til en kommersiell utskrift selskap, kan leverandøren be deg om kameraklare PDF-filer eller innfødte layout dokumenter. Uavhengig av format du levere, kan du sette opp arbeidet slik at det krever så lite forberedelser som mulig når det kommer til skriveren. Den tiden du bruker på å perfeksjonere filene lønner seg i den hastigheten som du mottar prøvetrykk og se prosjektet skipet.

Definere 'Camera-ready "

I den digitale verden av desktop publishing, "kameraet klart" betyr "klar til å produsere." Før DTP og digital arbeidsflyt, trykt materiale begynte som plater av papp på hvilke produksjons kunstnere knyttet stykker av type og grafikk med et tynt lag av voks eller gummi sement. Typen kom fra ark med tekst som produseres på lys-sensitive fotopapir. Grafikken kan inkludere bilder, innsatt tegninger og logoer. Hånd-cut overlegg dekket halvtonebilder og områder som skrives ut i nyanser, eller prosenter, av farge. Spesialiserte kameraer produsert trykkplater fra fotografier av layout boards. Å være kameraet klart en jobb måtte være fullstendige, korrekte og klar til å fotografere.

fargemodi

Trykt materiale reprodusere i prosessen eller spotfarge, ikke i RGB. Hvis du har opprettet et prosjekt som bruker spotfarger - ferdigblandet ensfargede blekk som lastes inn i en trykkpresse i sin endelige farge - layout bør bruke kun begrenset fargespekter som jobben din angir. Fra de fargene du bruker på grafikk du lager i layouten til bildene du lenker til layout fil, bør alt i prosjektet være basert på CMYK eller spotfarge. For å fullføre design i kameraet klart form, må du kontrollere at alle koblede grafikkholde prosjekt dine spesifikasjoner.

Grafikk og Font filer

Uten tilgang til alt som vises i layouten, kan utskrifts leverandøren ikke gjengi din design på riktig måte. Hvis du sender en innfødt layout fil, inkluderer de fleste DTP programvare en funksjon som samler eller pakker en prosjektets grafikk og fontfiler. For å lage en produksjonsklar PDF, må du legge inn disse ressursene inn i den endelige filen. Selv om skriveren har tilgang til skriftfiler med samme navn som de du bruker, kan det hende de ser subtilt eller radikalt annerledes, endre din type og med tvinge prosjektet på flere sider. Som du sjekke oppsettet, se etter stylet type i fet eller kursiv og kontrollere at skrifttype inneholder skriftfilene som produserer disse stilene.

papp Clutter

Hvis du sender skriveren din opprinnelige layout fil, skriftfiler og koblet grafikk, bare hva utskrifter på hver side skal vises i dokumentet. Midlertidig satt dokumentet sikte på en mindre zoomprosent, slik at du kan se arbeidsflyt rester på papp rundt aktive sider. Slette disse utenforliggende elementer reduserer størrelsen på layouten filen og eliminerer behovet for å sende irrelevante støttefiler.

blødninger

Når layoutelementer kjøre hele veien til trim linje av trykt materiale, bør disse grafikk eller fyll forlenge minst 9 poeng - 0,125 inches - utover de endelige dimensjonene på siden. Når skriveren trimmer prosjektet ut av de store ark som går gjennom trykkpresser, vises blekk å stoppe på den trimmede kanten. Avhengig av type prosjekt du skriver ut og oppsettet skriveren opprettholder, denne utvidelsen, eller blø, kan ha behov for å kjøre enda større enn 9 poeng, så alltid kontrollere disse spesifikasjonene. Hvis du setter opp blødninger som du setter sammen din design, kan du unngå behovet for å endre størrelse på eller flytte et bilde eller kunstverk i siste øyeblikk når du oppdager det er for kort eller smal til å blø.

Vedtak

På papiret lav oppløsning ser kornete og uskarpt. De fleste utskrift selskaper ber deg om å levere bitmap grafikk med en oppløsning ikke lavere enn 300 piksler per tomme. Vektorgrafikk forblir oppløsning uavhengige mindre det inneholder spesialeffekter som er avhengige av piksler for å skape myke skygger, tåkelegger eller lyser, spesialiserte gradienter eller masker. Når du oppretter en produksjonsklar PDF, må du kontrollere at du inkluderer høyoppløselige versjoner av punktgrafikk med minimal komprimering, beholder all visuell informasjon i bildene dine, slik at de skrives ut med full klarhet.

skalering

DTP-programvare gjør det mulig å skalere nesten alle element du innlemme i din design. Det betyr ikke at du bør la skalert bitmaps på plass i produksjonstiden. Når du skalerer en bitmap i en layout, programmet du bruker, ikke du oppdatere din TIFF eller JPEG; det bare behandler det som en mindre, høyere oppløsning fil. Ved 25 prosent av faktisk størrelse, oppfører en 300 ppi image som en 1200-ppi-fil. Selv med lav oppløsning previews, hver skalert bildet du innlemme fører layout filstørrelsen til ballongen. For den mest effektive layout mulig, produsere endelige versjoner av bitmap grafikk, skjerpe dem på deres skalert størrelser og kobler på nytt layout til disse produksjonsklare filer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forberede-camera-ready-filer/ "

相关文章!
 • Hvordan forberede seg til å være en mor Hvordan forberede seg til å være en mor
  - 阅 1

  Hvordan forberede seg til å være en mor. Du venter en baby, og du er begeistret. Du bli mor. Mor er virkelig den eldste yrke, og det høyeste ringer du kunne håpe på. Men det er mer å forberede seg til morsrollen enn strømpe barnehagen og sjekke ni må

 • Hvordan laste ned PC filer på en Mac
  - 阅 0

  Hvis du nylig har byttet fra en PC til en Macintosh, eller hvis du bruker en Macintosh, men er ikke bevandret i PC databehandling, det er et vanlig spørsmål: "Hvordan får jeg PC-fil X av type Y for å gå hvor jeg vil ha den på min Mac? " Dette sp

 • Hvordan forberede for en Bridal Montering
  - 阅 2

  Hvordan forberede for en Bridal Montering. En høy kvalitet brude montering er nesten like viktig som å velge brudekjole selv. I de fleste tilfeller vil du faktisk trenger å ha minst to beslag på brude butikken eller syerske 'butikk for å fullføre all