Amopage

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for menn og kvinner

- Views 0
Advertisement

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for menn og kvinner


Føler du noen ganger huden i ansiktet ditt er for løs, eller du er ganske tynn og kan ikke bli kvitt det dobbel hake? Eller du bare ønsker å forbedre utseendet på ansiktet samlede? Jeg skal gi deg trening tips for å opprettholde en sunn leter ansiktet og føler. Dette vil hjelpe deg til å føle ganske trygg på utseendet på ansiktet ditt. Jeg vil også gi deg tips om hva du skal sette på ansiktet og hvordan å vaske det. Du trenger ikke botox, og flertallet av disse tipsene krever svært lite penger, utenom kanskje å kjøpe et produkt eller to.

Du trenger

vann

Virgin Coconut Oil

frukt

Bruksanvisning

Bli kvitt en dobbel hake. Det er frustrerende, når du er ganske tynn, men du har en lubben ansikt. Hvis du er innhold i denne looken, hei, ikke noe galt med det. For ikke å si en tyngre ansikt er ikke attraktivt. Uansett, sitter i stolen. Deretter bøye hodet bakover, ser opp i taket. Med leppene lukket, begynne å lage en tygge bevegelse. Gjør dette 100 ganger hver dag. I løpet av noen uker bør du vite en liten forskjell. Jeg begynte å gjøre dette for et år, og nå har jeg merke til en annen i huden min og selv benbygning. Resultatene var fantastisk. Jeg er ikke lenger usikker over strukturen i ansiktet mitt.

Å gjøre huden din strammere og etablere mer av en kinnet bein. Med leppene lukket, sittende på en stol, suge i kinnene. Suge dem i 100 ganger, med leppene helt lukket. Gjør dette daglig.

Får huden strammere rundt kjeven. Dette er en fin måte å få en fastere kjeve. Det er to ting du kan gjøre. One, prøv å ta tungen, og hold den på slutten av nesen et par ganger. Andre, sitter på en stol, holder kjeft og prøve å senke haken. Gjør dette med leppene stramt. Dette er en fin måte å virkelig stramme huden opp rundt kjeven og under kjeven.

Vask ansiktet med veldig kaldt vann. Vær modig her, men dette virker! Er det noen som husker den avdøde Paul Newman (RIP), som stadig ville vaske ansiktet i isvann? Vel, Paul Newman hadde det fantastisk ansikt i så mange år for en grunn. Dette er anti-aldring, som vil forebygge rynker. Dette var Paul Newman hemmelighet, kaldt vann er svært bra for huden. Det vil stramme det opp også. Du kan være 40, og har ansiktet til en 30 år gammel!

Sett Virgin Coconut Oil i ansiktet ditt. Det er ingen sunnere eller bedre olje for huden din, enn Virgin Coconut Oil. Noen mennesker begynner å kalle meg kokos.

Drikk mye vann. Vann er veldig sunt for ansiktet og huden generelt. Det spyler ut giftstoffer og gir huden din en naturlig look.

Spis frukt. Ikke spiser mye fet mat. Spis mer frukt og grønnsaker. Du må få de riktige vitaminer inn i systemet ditt. Unngå mye salt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forbedre-utseendet-pa-ansiktet-ditt-for-menn-og-kvinner/ "

相关文章!
 • Hvordan forbedre utseendet på en rynkete hals Hvordan forbedre utseendet på en rynkete hals
  - 阅 2

  En rynkete hals kan gi bort din alder, eller gjøre deg virke eldre enn du faktisk er. Neck rynker er del av den naturlige aldringsprosess, men kan også bli utløst ved hjelp av en kombinasjon av faktorer, slik som overdreven soling, røyking, alkohol,

 • Hvordan Pose slik at ansiktet ditt ser tynnere Hvordan Pose slik at ansiktet ditt ser tynnere
  - 阅 0

  Når du sjekker ansiktet ut i speilet og pop pre-kamera positurer, du liker det du ser. Likevel, når du tar en titt på ferdige bilder av deg selv, du bakoversveis av hvor tunge ansiktet ditt ser på film. Du kan selv få øye på den fryktede dobbel hake

 • Hvordan forbedre utseendet på et flatt tak Hvordan forbedre utseendet på et flatt tak
  - 阅 0

  En flatt tak er ofte et valg et hus gjør fordi det er billig og enkelt å lage. Dessverre kan det gjøre hele hjemmet vises billig. Det finnes måter å endre utseendet på et flatt tak ved å endre ting om hjem for å trekke oppmerksomheten bort fra det, e