Amopage

Hvordan forbedre sosiale ferdigheter

- Views 0
Advertisement

Hvordan forbedre sosiale ferdigheter


Gode ​​sosiale ferdigheter kan forbedre livskvaliteten. Dine profesjonelle relasjoner på jobben og personlige støttesystemer vil bedre fra økt tillit og redusert stress du vil oppleve. Ved å implementere dine observasjonsferdigheter og aktivt å trene på nye sosiale ferdigheter, kan du nyte økt suksess i livet ditt.

realistiske forventninger

Det tar tid å utvikle sosiale ferdigheter, så vær tålmodig. Sett realistiske mål for deg selv, så du vil ikke bli skuffet av hva som kan synes å være mangel på fremgang. Start med å observere andre. Ta hensyn til hvordan de samhandler med mennesker, spesielt hvordan de nærmer hverandre for å starte en samtale. Hvis du kjenner noen - et familiemedlem eller en kollega på jobben som omgjengelighet du beundre - se hva hun sier og gjør for å få en positiv respons fra de rundt henne. Det hjelper også å lære hva du skal unngå; for eksempel, spør personlige spørsmål for tidlig i et forhold kan fornærme.

conversational Skills

Sett et lite mål å begynne å finpusse dine samtaleferdigheter. Dette kan være så enkelt som å si: "Takk og ha en fin dag", til kassereren i supermarkedet. Spør dine medarbeidere om sine planer for helgen viser at du er interessert i deres liv, og gir dem muligheten til å kommunisere med deg, foreslår de pedagogiske nettstedet ferdigheter du trenger. Finn noen felles plattform. For eksempel, hvis noen nevner en film han så i helgen, la ham vite hvor mye du liker stjernen i den filmen.

nonverbal Skills

Kroppsspråket avslører mye om deg selv. Det er lurt å projisere tillit, så bli klar over hvordan du kan stå og hvor du skal plassere armene. For eksempel, lute i stolen og ser ned signaliserer en motvilje mot å delta i samtalen. Holde hodet opp, gjør øyekontakt med dem som snakker og smiler til de rundt deg tilsier at du aktivt deltar. Unngå å krysse armene foran kroppen din, noe som indikerer tett sinn og et behov for å beskytte deg selv. Åpne gester foreslår at du er mottakelig for andre. Tone og volum er også viktig, så moderere stemmen din - for høyt kan bli oppfattet som aggressive, mens også stille antyder usikkerhet.

Praksis og Utholdenhet

Start med å trene på nye ferdigheter alene foran et speil. Øver en linje til du er fornøyd med hvordan du ser ut og høres. Oppsøke situasjoner hvor du kan øve samtalen ferdigheter. For eksempel kan du vurdere å spørre en rask spørsmål av en butikkansatt eller kunde mens du handler. Jo oftere du deltar i samtaler, jo mer komfortabel du vil føle.

Ved å søke hjelp

Hvis du synes det er umulig å forbedre dine sosiale ferdigheter på egen hånd, bør du vurdere å få profesjonell hjelp. Smertelig sjenerte personer, de som har vært alene i lang tid, og folk med psykiske lidelser som de på autismespekteret kan trenge hjelp av en utdannet terapeut for å bidra til å utvikle hensiktsmessige sosiale ferdigheter. Ta kontakt med din fastlege og be om en henvisning. Selvhevdelsestrening grupper kan være svært effektiv på å hjelpe deg med å forbedre sosiale ferdigheter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forbedre-sosiale-ferdigheter/ "

相关文章!
 • Hvordan Internett bidrar til å forbedre sosiale ferdigheter for tenåringer Hvordan Internett bidrar til å forbedre sosiale ferdigheter for tenåringer
  - 阅 0

  Tenåringer nyte å koble med andre ved hjelp av Internett på datamaskiner, smarttelefoner og andre bærbare medieenheter. Som tenåringer enmesh seg dypt inn i forretninger som sosiale medier, er det interessant å merke seg konkrete resultatene av disse

 • Hvordan forbedre kundeservice ferdigheter
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å forbedre kundeservice ferdigheter, må du vise alle situasjoner gjennom øynene til kunden. Du må behandle kunder på den måten du ønsker å bli behandlet. Kundeservice starter med å ha en hyggelig telefon stemme og in-person oppførsel o

 • Hvordan fremme sosiale ferdigheter i en 2-Year-Old Hvordan fremme sosiale ferdigheter i en 2-Year-Old
  - 阅 0

  En 2-åring sosiale utvikling omfatter hvordan barnet kommuniserer med og blir sammen med andre mennesker. Disse sosiale ferdigheter ikke bare skje uten innsats, fordi små barn trenger hjelp til å innse at andre mennesker har liker, ikke liker, følels