Amopage

Hvordan forbedre nettverk ferdigheter

- Views 1
Advertisement

Hvordan forbedre nettverk ferdigheter


Selv om nettverksbygging ikke kommer naturlig for deg, kan du forbedre. Du må kanskje jobbe hardt for å komme ut av skallet og gjør kontaktene du trenger. Men bedre nettverk ferdigheter kan hoppe starte din karriere eller virksomhet og sette den på en oppadgående bane. Med litt trening og vilje til å komme seg ut av komfortsonen, kan du bruke nettverk til din fordel.

Bruksanvisning

Komponer en kort innføring for deg selv, kanskje i flere versjoner, hver tilpasset spesielle situasjoner. For eksempel, hvis du ønsker å finne en ny stilling eller starte en ny bedrift, skrive to versjoner - en for sysselsetting kontakter og én for venture kapitalister.

Øv på introduksjon ved å stå foran et speil og vier oppmerksomhet til din holdning og holdning. Prøv å utstråler tillit ved å holde skuldrene tilbake og øynene opp.

Finn en venn eller noen du føler deg komfortabel å øve ditt kort introduksjon foran. Be om konstruktiv kritikk for å hjelpe deg med å perfeksjonere din introduksjon eller isbryter.

Finn et nettverk mulighet som er lavmælt og lavtrykk ved å avsløre din innledende tale. Dette kan være alt fra en uformell fest til en tidligere hendelse for din høyskole eller universitet.

Introduser deg selv til minst én ny person i løpet av første nettverk hendelsen. Ved å overvinne din frykt eller sjenanse, vil du finne det neste innledningen at mye enklere.

Får stadig ute. Den beste måten å forbedre dine nettverk ferdigheter gjennom praktisk erfaring.

Hint

Kle den delen. Ditt utseende utgjør en stor del av førsteinntrykket for en ny kontakt. Når nettverk for din karriere eller virksomhet, velge profesjonell antrekk som passer til anledningen og unngå over- eller under dressing.

Forbedre sannsynligheten for at kontaktene vil være fruktbart ved å følge opp. Send en kort e-post eller gjøre et par samtaler, spesielt hvis du lovet eller ble lovet informasjon eller jobb fører under den første samtalen.

Hold innledende tale kort og rett på sak. Det er noen ganger referert til som en "heis tale", som det bør ikke ta mer tid til å gjøre inntrykk enn en 30-sekunders heistur. Denne introduksjonen bør være en fyndig isbryter, formidle hvem du er, hva du gjør og hva du trenger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forbedre-nettverk-ferdigheter/ "

相关文章!
 • Hvordan forbedre kundeservice ferdigheter
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å forbedre kundeservice ferdigheter, må du vise alle situasjoner gjennom øynene til kunden. Du må behandle kunder på den måten du ønsker å bli behandlet. Kundeservice starter med å ha en hyggelig telefon stemme og in-person oppførsel o

 • Hvordan forbedre sosiale ferdigheter Hvordan forbedre sosiale ferdigheter
  - 阅 0

  Gode ​​sosiale ferdigheter kan forbedre livskvaliteten. Dine profesjonelle relasjoner på jobben og personlige støttesystemer vil bedre fra økt tillit og redusert stress du vil oppleve. Ved å implementere dine observasjonsferdigheter og aktivt å trene

 • Hvordan forbedre feilsøking ferdigheter Hvordan forbedre feilsøking ferdigheter
  - 阅 0

  Enten du ønsker å forbedre din jobbutførelse eller ta bedre vare på dine eiendeler, forbedre feilsøking ferdigheter vil gjøre livet ditt enklere. Skarpere ferdigheter gjør deg i stand til å gi bedre kundetilfredshet, eller for å reparere en feil appa