Amopage

Hvordan forbedre kundeservice ferdigheter

- Views 0
Advertisement

Hvis du ønsker å forbedre kundeservice ferdigheter, må du vise alle situasjoner gjennom øynene til kunden. Du må behandle kunder på den måten du ønsker å bli behandlet. Kundeservice starter med å ha en hyggelig telefon stemme og in-person oppførsel og en god holdning. Som en kundebehandler, må du vite alt om produktene og tjenestene bedriften tilbyr, inkludert funksjoner og fordeler. Du trenger også å vite hvordan produktene vil matche kundens behov. For å forbedre dine kundeserviceferdigheter, må du konsekvent trening i alle faser av tjenesten.

Bruksanvisning

 • 1

Delta på et selskap sponset kundeservice treningsøkt. En faglig leder eller veileder vil vanligvis sette en treningsøkt sammen for kundeservice representanter. Hvis du har spørsmål eller eksempler på problemer du har støtt på, skrive dem ned. Spør sjefen din på best mulig måte å håndtere disse utfordrende situasjoner.

2

Ta eierskap til problemet i løpet av hver kunde møte. Bruk kundens navn når det er mulig. En kunde vil føle seg mer rolig hvis han snakker med noen som faktisk kan løse sitt problem. Beklager til kunden og la ham vite at du vil sørge for at hans problem er løst. Gi kunden beskjed om den spesifikke dagen hans problem skal løses. Hvis du ikke kan løse et problem når lovet, ringe kundeservice tilbake og la ham vite hvorfor.

3

Be om mer myndighet og ansvar. Du kan jobbe raskere og mer effektivt når du har lov til å gjøre noen av de beslutninger som en leder eller veileder vanligvis gjør. En kunde kan bli misfornøyde hvis hun må vente på at manager til å godkjenne noe.

4

Spør din leder eller veileder for å la deg delta i rollespill. Dette gir deg en mulighet til å spille en rasende kunde, og en av dine medarbeidere kan late til å ta telefonen. Dette er din mulighet til å presentere utfordrende problemer til dine medarbeidere for å se hvordan de håndterer situasjonen. Du kan også snu rollene.

5

Utvikle dine lytteferdigheter. Ingenting agiterer en kunde mer enn å tro at de ikke blir lyttet til. Når en kunde begynner å snakke, bør du lytte oppmerksomt og ta notater. Når du har all informasjon, gå over den med kunden slik at du er sikker på at du forstår helt.

6

Studer funksjonene og fordelene av selskapets produkter og tjenester. Når du har en sterk forståelse av produktene som tilbys av selskapet ditt, vil du bli mer effektiv ved å matche riktig produkt med riktig kunde. Å vite alt om produkter og funksjoner holder deg fra å sette kunder på vent mens du ser opp informasjonen. Kunder ønsker å håndtere kunnskapsrike fagfolk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forbedre-kundeservice-ferdigheter/ "

相关文章!
 • Hvordan forbedre sosiale ferdigheter Hvordan forbedre sosiale ferdigheter
  - 阅 0

  Gode ​​sosiale ferdigheter kan forbedre livskvaliteten. Dine profesjonelle relasjoner på jobben og personlige støttesystemer vil bedre fra økt tillit og redusert stress du vil oppleve. Ved å implementere dine observasjonsferdigheter og aktivt å trene

 • Hvordan forbedre feilsøking ferdigheter Hvordan forbedre feilsøking ferdigheter
  - 阅 0

  Enten du ønsker å forbedre din jobbutførelse eller ta bedre vare på dine eiendeler, forbedre feilsøking ferdigheter vil gjøre livet ditt enklere. Skarpere ferdigheter gjør deg i stand til å gi bedre kundetilfredshet, eller for å reparere en feil appa

 • Hvordan forbedre kundeservice nivåer Hvordan forbedre kundeservice nivåer
  - 阅 0

  Kundeservice er blant de mest verdifulle kvaliteter av et aksjeselskap. Det gjør at et selskap å beholde eksisterende kunder, og gjennom jungeltelegrafen, bringe inn nye. Forbrukerne liker å gi sine handle lojalitet til butikker der de vet de kommer