Amopage

Hvordan forbedre feilsøking ferdigheter

- Views 0
Advertisement

Hvordan forbedre feilsøking ferdigheter


Enten du ønsker å forbedre din jobbutførelse eller ta bedre vare på dine eiendeler, forbedre feilsøking ferdigheter vil gjøre livet ditt enklere. Skarpere ferdigheter gjør deg i stand til å gi bedre kundetilfredshet, eller for å reparere en feil apparat, bil eller datamaskin med relativ letthet. Å bli en bedre feilsøkingen krever øvelse, samt en forståelse av grunnleggende teori om feilsøking. Resultatet vil være evnen til å fikse ting raskere og mer effektivt uten å ty til hjelp utenfra.

Bruksanvisning

Les bruksanvisningene og følg problemløsing på instruksjonene nøyaktig. Følg disse retningene så presist som mulig og aldri hoppe over et trinn. Enten de er lagt ut på en nettside eller publisert i en brukerhåndboken, er feilsøking guider skrevet med det spesifikke formål å bistå sluttbrukeren. Spar deg selv mye unødvendig arbeid ved å lære å bruke dem.

Gjenskape problemet du har. Prøver å fikse noe basert utelukkende på en muntlig eller skriftlig beskrivelse er svært vanskelig. Hvis du kan se, høre eller oppleve problemet første hånd, det er mye lettere å forstå dens opprinnelse og finne ut hvordan det kan løses.

Isolere problemet så raskt som mulig. Dette vil eliminere mange mulige årsaker og begrense fokus. For eksempel, når du feilsøker en Internett-tilkobling, først prøve å koble til ruteren med en annen datamaskin. Hvis du er vellykket, vil du vite umiddelbart at problemet kan bli funnet i den opprinnelige datamaskinen snarere enn Internett-signal.

Prioritere og organisere mulige løsninger når feilsøking noe problem. Prøv noe fornuftig som kan løse problemet raskt og enkelt, selv om du ikke er 100 prosent sikker på at det vil fungere. Dette vil også hjelpe deg å begrense problemet. Deretter prioritere listen over mulige løsninger basert på sannsynligheten for suksess og vanskeligheten av hver løsning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forbedre-feilsoking-ferdigheter/ "

相关文章!
 • Hvordan forbedre kundeservice ferdigheter
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å forbedre kundeservice ferdigheter, må du vise alle situasjoner gjennom øynene til kunden. Du må behandle kunder på den måten du ønsker å bli behandlet. Kundeservice starter med å ha en hyggelig telefon stemme og in-person oppførsel o

 • Hvordan forbedre sosiale ferdigheter Hvordan forbedre sosiale ferdigheter
  - 阅 0

  Gode ​​sosiale ferdigheter kan forbedre livskvaliteten. Dine profesjonelle relasjoner på jobben og personlige støttesystemer vil bedre fra økt tillit og redusert stress du vil oppleve. Ved å implementere dine observasjonsferdigheter og aktivt å trene

 • Hvordan forbedre leseforståelse ferdigheter Hvordan forbedre leseforståelse ferdigheter
  - 阅 1

  Det er mange mennesker som synes det er vanskelig å helt forstå hva de leser. Dette kan være vanskelig, spesielt på studenter som trenger å lese og studere uavhengig for klasse tester. Det er visse teknikker som du kan benytte for å bidra til å forbe