Amopage

Hvordan forbedre en WAV-fil til å forstå tale

- Views 0
Advertisement

Hvordan forbedre en WAV-fil til å forstå tale


Fagfolk som rene lydfiler av innspilt musikk ofte bruke tusenvis av dollar på spesialisert programvare for jobben, men hvis du bare ønsker å forbedre kvaliteten på en innspilt telefon samtale eller intervju, er det ikke behov for dyrt utstyr. Du kan forbedre klarheten i talen med tre eller fire lyd triks å bruke fri programvare, selv om WAV høres bråkete, hissy eller bare trenger et volum boost. Med noen forsterkning, utjevning, støyreduksjon og komprimering, vil du være i stand til å høre meldingen høyt og tydelig.

Du trenger

Mac eller PC

Audacity

Bruksanvisning

Last ned og installer Audacity, et gratis lyd redigering program tilgjengelig på Mac og PC.

Åpne WAV-filen du ønsker å rydde opp i Audacity og se på lydbølgen som det vises grafisk. Hvis det ser smal, velg "forsterke" under "Effect" i Audacity menyen og øke volumet til det viser -.02 i "New Peak Amplitude».

Klikk "Utjevning" under "Effect" i menyen, finn 5000 Hz i utjevningslinje og gi den et lite løft. Dette boost legger tilstedeværelse for å tale og gjør ord lettere å forstå.

Merk en bråkete eller hissy del av WAV hvor det er en pause i tale, og velg deretter "Noise Removal" fra "Effect" i menyen. Når vinduet kommer opp, klikk på "Noise Profile". Vinduet vil forsvinne, så velg "Nose Removal" igjen og velg "Fjern Noise".

Klikk "Kompressor" under "Effect" i menyen og sette terskelen ved -12, forholdet ved 2: 1 og angrepet på 0,2 sekunder. Bruk normaliseringsknappen hvis det ikke er på, og klikk "OK."

Klikk på "File" i menyen og velg "Eksporter som WAV" for å opprette den nye avklart WAV fil på harddisken.

Hint

Marker hele filen eller deler av filen du ønsker å endre før du velger "Effect".

Lytt til WAV filen etter hvert skritt, og hvis du liker det du hører hopp til trinn 6.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forbedre-en-wav-fil-til-a-forsta-tale/ "

相关文章!
 • Hvordan konvertere en WAV fil til tekst Hvordan konvertere en WAV fil til tekst
  - 阅 0

  Wav til tekst-programvare konverterer WAV-filer til tekst ved bruk av sine forståelige menneskelige stemmen syntese evner. Denne teknologien ble opprinnelig utviklet for døve, slik at de kan lese materialet som ble opprettet i en hørbar format. Nå WA

 • Hvordan laste opp WAV-filer til Facebook Hvordan laste opp WAV-filer til Facebook
  - 阅 0

  Facebook er et nettsamfunn der du kan dele meldinger, bilder og videoer med vennene dine. Men som i skrivende stund, Facebook inkluderer ikke alternativer for å dele lydfiler i WAV-format med venner. Heldigvis kan du bruke den elektroniske audio host

 • Hvordan konvertere en WAV fil til en MP3 i iTunes Hvordan konvertere en WAV fil til en MP3 i iTunes
  - 阅 0

  Standarden lydformat for PCer som kjører Windows er WAV-fil. MP3 er en av de vanligste lydformatene for Internett-bruk, for både PC og Mac-brukere. iTunes, gratis for nedlasting, gir automatisk forhåndsinnstilt fil konvertering programvare, i stand t