Amopage

Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på en Ford Escape

- Views 1
Advertisement

Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på en Ford Escape


Uansett det økonomiske klimaet eller prisen på drivstoff, er det alltid godt å prøve og spare penger noen måte du kan, spesielt på bensinpumpen. Mens dusinvis av selskaper tilbyr alle slags “snake oil” rettsmidler å magisk forbedre drivstoff kjørelengde på Ford Escape, er realiteten at du får mest mulig ut av drivstoff dollar krever ikke noe nytt, men heller noen enkle utprøvde og metoder. Så ikke hør på fyren skriker om fordelene ved den nyeste additiv olje eller mekanisk innretning. I stedet følger noen praktiske råd som hver mekaniker har kjent i flere tiår.

Du trenger

Digital dekktrykkmåler

Trykkluft

Bruksanvisning

Sjekk lufttrykket i dekkene med en digital dekk Manometeret hver gang du får gass. Lavt dekktrykk er den ledende årsak til dårlig drivstofføkonomi og reduserer også dekk levetid. Undersøke Escape VIN-koden, som ligger inne i førerdøren ramme, for å finne de riktige dekktrykket innstillinger; ikke gå av hva dekkprodusenten står på dekkets sidevegg.

Pumpe dekk til riktig innstilling ved hjelp av trykkluft. Enten kjøpe en bærbar luft kompressor fra en jernvarehandel eller sving ved en bensinstasjon og bruke deres for en liten avgift. Sjekk dekktrykket med en digital måler når du er ferdig. Ikke bruk gamle lysbilde stil måler som de er sjelden nøyaktig i begynnelsen og mister nøyaktighet jo eldre de blir.

Skift olje og oljefilter hver 3000 til 5000 miles, uavhengig av hva oljeprodusenten forteller deg. Bruk en 5W-30 semi-syntetisk olje og en profesjonell karakter oljefilter for best resultat hele året.

Sett på Escape bensinfilteret hver 15.000 miles eller mindre. En plugget eller begrenset drivstoffilteret kan påvirke din drivstofføkonomi. Mens bensinfilter er ofte de mest oversett filter, på noen måter, er det det mest nødvendige.

Bytt ut Escape tennpluggene hver 100.000 miles. Drivstoff kjørelengde og motorytelsen tap er nesten umerkelig som tennplugger slites ned, men du vil sannsynligvis merke en forskjell når du installerer nye.

Hint

Endre luftfilteret regelmessig ikke direkte påvirker drivstofføkonomi, men det påvirker motorens ytelse og levetid. Så hvis spare penger er navnet på spillet, bytte luftfilter når det er skittent også.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-forbedre-drivstoff-kjorelengde-pa-en-ford-escape/ "

相关文章!
 • Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde av en Ford 6,4 Diesel Engine
  - 阅 0

  Ford Motor Company har utmerket eier lojalitet blant diesel lastebileiere. Ford har æren av å være en høy kvalitet diesel lastebilprodusenten. Imidlertid har selskapet hatt sine problemer. Den 6,4 liter har hatt klager på dårlig drivstofføkonomi i fo

 • Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på en Avalanche Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på en Avalanche
  - 阅 0

  En Chevrolet Avalanche er en stor sport utility vehicle at eierne vanligvis liker for sin holdbarhet og størrelse funksjoner. Den tunge struktur, romslig interiør og lagringsmuligheter, men skape en større belastning for motoren å bære. Jo hardere mo

 • Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde Med Cummins Diesel Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde Med Cummins Diesel
  - 阅 1

  Cummins først begynte å produsere dieselmotorer spesielt for Dodge pickups i 1989. Dette vil sette standarden for andre dieseldrevne pickups i både hestekrefter og dreiemoment. Gjennom årene har Cummins diesel utviklet seg til å inkludere en turbo di