Amopage

Hvordan flytte til England

- Views 0
Advertisement

En overgang til England er utfordrende, men ikke umulig. For å lage en myk overgang fra å leve i landet til å leve i England må du følge bestemte trinn som omfatter søker om visum og fylle ut en masse papirer. Les videre for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

 • 1

Bestem om du ønsker å bli en engelsk statsborger, eller hvis du vil beholde din nåværende nasjonalitet. Denne beslutningen kommer til å påvirke hvilken type visum og papirer du trenger for å fullføre før du kan flytte til England.

2

Søke om arbeidstillatelse visum eller fullføre papirarbeid og andre krav for å bli en engelsk statsborger. Du må fullføre disse trinnene før du ankommer i England. Det finnes flere forskjellige visum programmer tilgjengelig. Du kan finne mer informasjon om disse programmene, om fremgangsmåten for å bli statsborger og du kan finne alle de nødvendige skjemaer på nettet på "utlendingsloven og statsborgerDirektoratet" nettsted.

3

Finn jobbmuligheter før du ankommer i England. Etter visum er godkjent kan du starte din jobbsøking. Det finnes en rekke engelske online jobb tjenester som du kan bruke til å finne en jobb bly. Du kan også kontakte Norsk arbeidsformidlingen direkte på telefon. Du trenger en CV (British tilsvarer en CV) og visum informasjon.

4

Gjør planer om å besøke England for intervjuer og å finne et sted å bo. Du kan bruke reisenettsteder som «Travelocity" for å bestille fly billetter, hotell og leiebiler, eller du kan arbeide med et reisebyrå.

5

Arbeid med en britisk eiendomsmegler for å hjelpe deg å finne en leilighet eller et hus.

6

Sett opp en britisk bankkonto. Gjør dette før du kommer til å gjøre ditt land overføring enklere.

7

Pakk for flyttingen. Space er en premie når du flytter til et annet land. Du vil ønske å pakke bare de tingene som du må ha. Sende disse via en internasjonal utsending. Innse at du kan ha til å betale importavgifter på dine personlige eiendeler.

8

Fullfør nødvendige skritt etter ankomst i England. Disse trinnene omfatter registrering med det lokale politiet, fullfører papirene for flat, fullføre papirarbeidet for den nye jobben og sette opp din nye husholdning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-flytte-til-england/ "

相关文章!
 • Hvordan flytte til Florida
  - 阅 2

  Flytting hvor som helst er tøft fordi vi alle er så vant til vårt daglige liv som inkluderer rutiner, familie og venner. Våre liv er komfortable og når vi flytte alt er nytt og annerledes. Den beste måten å gå om å flytte til Florida er å vurdere det

 • Hvordan flytte fra England til Amerika Hvordan flytte fra England til Amerika
  - 阅 0

  Hvert år tusenvis av britiske folk gjør overgangen fra Storbritannia til USA. Mer enn 30.000 briter emigrerte til USA i 2009, ifølge en mars 2011 historie på Daily Telegraph nettsiden. Noen flytter for arbeid mens andre flytter for å være med familie

 • Hvordan flytte til Las Vegas
  - 阅 0

  Hvis du noen gang har flyttet fra ett hjem til en annen, du allerede har en idé om hvordan du fysisk flytte. Her går vi gjennom hvordan du flytte til Las Vegas med minimum frustrasjon. Bruksanvisning Gjør noen undersøkelser før du flytter til Las Veg