Amopage

Hvordan Flytt Shower Stall til motsatt side av veggen

- Views 515
Advertisement

Hvordan Flytt Shower Stall til motsatt side av veggen


Ombygging av noen størrelse kan være overveldende, og flytting dusj er intet unntak. Det er nye og eksisterende vannledninger og avløpsledninger som skal vurderes, og ifølge Tim Snyder, skriver på nettstedet This Old House, bør et dusjhode skiftes ut hvis det er mer enn fem år for å gjøre oppgraderingen til mer vann - og energieffektive standarder. Foretaket og har fullført et prosjekt av denne størrelsesorden kan være en kilde til stor personlig tilfredsstillelse.

Du trenger

Skrujern

snuse bar

sveisepistol

bajonettsag

Drain extender rør

Dusjhodet er extender øret

rørkutter

Plast tapeter

grønn gips

caulk

gulvbord

Bruksanvisning

Kontakt din lokale bygningsmyndigheter for å få en byggetillatelse for dusjen flytting.

Slå av vannforsyningen. Fjern alle pluming inventar fra det indre av dusjen, med en skrutrekker. Still fxtures til side, være sikker på ikke å forlegge noen skruer. Lirke skallet av dusjen fra veggen ved hjelp av et brekkjern.

Grov ut det nye området der den nye dusjen vil gå ved hjelp av en bajonettsag til nettopp klippe bort gips for å passe nøyaktig størrelsen på dusjen skallet. Fjern gulvbord i tillegg til å passe omkretsen av dusjen gulvet.

Skjær den nye avløpsrør til riktig lengde for å nå og matche den nye plasseringen av dusjen renne hull. Kutt dusjhode røret til riktig lengde for å nå den nye plasseringen av dusjhodet. Bruk sveisepistol for å lodde extender rør til de gamle våtromsinnredning. Dekke veggene med plast og skru på vanntilførselen til å teste for lekkasje. Bruk sveise verktøy for å reparere eventuelle lekkasjer i rørene, hvis det er nødvendig.

Monter skallet av dusjen i det nye stedet, og pass på at de nylig utvidet rørene passer ordentlig. Sett alle de våtromsinnredning på innsiden av dusjen, og bruke caulk å forsegle alle åpninger mellom våtromsinnredning og dusj. Bruk caulk rundt utenfor omkretsen av dusjkabinett for å tette rommet mellom dusjkabinett, gips og gulv.

Installer gips og gulvbord i dusjen tidligere plassering.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-flytt-shower-stall-til-motsatt-side-av-veggen/ "

相关文章!
 • Hvordan flytte DVR filer til en PC Hvordan flytte DVR filer til en PC
  - 阅 11

  Hvis du har filmer og TV-programmer på DVR din som du ønsker å beholde, kan du bare la dem hoper seg opp på DVR, men til slutt kommer til å gå tom for plass på harddisken enhetens. For å hindre at dette skjer, kan det være lurt å vurdere å flytte DVR

 • Hvordan flytte Computer ebøker til Kindle Hvordan flytte Computer ebøker til Kindle
  - 阅 10

  Amazon Kindle e-boklesere normalt laste ned e-bøker trådløst fra tenne butikken ved hjelp av en Wi-Fi-tilkobling eller 3G Whispernet tilkobling, som er tilgjengelig på enkelte modeller. Du kan også direkte koble Kindle til en datamaskin og flytte e-b

 • Hvordan Flytte HUD fordelene til en annen stat
  - 阅 10

  Housing Valg Voucher Program, ofte referert til som § 8, kan du flytte til en utleieenhet i en annen stat. Denne funksjonen kalles portabilitet, innebærer ulike restriksjoner, og de nøyaktige prosedyrer for å flytte din kupong til en annen stat varie