Amopage

Hvordan fjerner jeg EGR på en Toyota 22R du?

- Views 2
Advertisement

Hvordan fjerner jeg EGR på en Toyota 22R du?


EGR ventil virker ved å resirkulere eksosgasser tilbake inn i forbrenningskammeret. Dette gir varmere gasser, som lar motoren å brenne mer rent og effektivt. Fra konstant bruk og varm luftstrøm, EGR ventiler akkumuleres karbon og uforbrent sot på innsiden av membranen. De kan tette helt, slå av den varme gasstrømmen. EGR ventil feil kan føre til motorsymptomer fortone, sylinderfeiltenninger og ujevn tomgang. Hvis kjøretøyet krever en planlagt smog test, ikke-arbeids EGR ventiler kan føre til at bilen til å mislykkes utslipp kontrollmåling, som krever en reparasjon-erstatning og oppfølging smog sjekk. Kjøretøyets eier kan noen ganger rense EGR ventil ved sprøyting forgasser renere inne i enheten. For de personer som ikke ønsker å gamble og kjøpe en ny erstatning EGR ventil, fjerne den gamle enheten kan oppnås med noen grunnleggende håndverktøy.

Du trenger

Tang

Slot skrutrekker

Spray løsemidler!

Kontakter (metrisk)

Kombinasjonsnøkler (metrisk)

rags

Gasket skraper

Teip

Blyant

Hvordan fjerne EGR-ventilen på en Toyota

Sett bilen i park eller nøytral med nødbremsen på. Løft panseret. Fjern den negative batteripolen. Sørg for at motoren er kald - EGR ventil og varmebestandig, og skader kan føre til ved å håndtere den delen med bare hendene.

Finn EGR ventil. Det ser ut som en liten diafragma, med vakuumslanger som er koblet til toppen av den. Ventilenheten blir boltet til inntaksmanifolden. Forsiktig flytte på seg eventuelle ledninger eller andre slanger, slik at man har fri adgang til EGR ventilenheten.

Hvordan fjerner jeg EGR på en Toyota 22R du?


Frakople vakuumslanger fra toppen av EGR ventillegemet, ved å trekke dem fri, eller løsne klemmen som holder dem på plass (hvis slik finnes). Sørg for å markere slangene i den rekkefølgen de ble fjernet. Kile dem til side bort fra ventilen.

Fjerne klemmen som holder den varm luft tilførselsslangen til bunnen av EGR ventillegemet. Klemmen vil være enten en fjær-type eller en slangeklemme. Bruk flat skrutrekker for den slangeklemme, eller en tang for metallfjæren variasjon. Vri forsiktig varmlufttilførselsslangen fra side til side, mens man trekker i en nedadgående retning. Ikke tving det - slangen kan være sprø fra varmeeksponering, og kan bryte enkelt. Prop slangen bort fra EGR ventilen.

Spray EGR ventilmonteringsboltene med løsningsmiddel-sprøyte og la trekke i noen minutter. Fjern de bolter, ved hjelp av passende størrelse metrisk socket eller hånd nøkkel. Gjør oppmerksom på bolt steder og legg dem til side.

Hvordan fjerner jeg EGR på en Toyota 22R du?


Bruke en pakning skraper for å rense EGR monteringsflaten på manifolden, og tørk deretter med et løsningsmiddel fille. Kontaktflaten mellom ventil og innsugningsmanifold bør være ren og fri for rusk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fjerner-jeg-egr-pa-en-toyota-22r-du/ "

相关文章!
 • Hvordan fjerner jeg Universal Joint på en 99 Toyota 4Runner?
  - 阅 0

  Et universalledd eller universalledd som forbinder to stenger, slik at de kan bøyes i flere retninger. På 1999 4Runner SUV, U-ledd feste drivakselen til differensialer og overføre saken. Over tid, U-leddene slites ut og utvikle bevegelse, noe som kan

 • Hvordan fjerner jeg DameWare? Hvordan fjerner jeg DameWare?
  - 阅 0

  Forstå hvordan du fjerner drivere og enheter er avgjørende for å opprettholde kontroll over hva som skjer på din PC. Hvis din Windows 8 datamaskin har DameWare, et produkt som hjelpemidler i ekstern datamaskin ledelse, og du ikke lenger ønsker det, å

 • Hvordan fjerner jeg Burn-In eller Innbrenning i en Sharp Aquos du?
  - 阅 0

  Selv om mange mennesker tror at alle flat-TV er utsatt for såkalt "burn in", dette er ikke tilfelle. Brenn i forekommer i plasma-TV når et stillestående bilde vises på skjermen for lenge, forårsaker fosfor bak skjermen for å brenne ut og forlate