Amopage

Hvordan fjerne dyrehår fra et ulldekken

- Views 0
Advertisement

Hvordan fjerne dyrehår fra et ulldekken


Mange anser kjæledyr medlemmer av familien. Som sådan, finner kjæledyret ofte sin vei inn på sofa, stol, eller en stabel av tøy innstilling i hjørnet. Når kjæledyret går unna, men overlater det ofte noe bak. De fleste raser av katter og hunder er stadig Shedding minst noen hår. Noen raser kaste mer enn andre, og noen typer hår er mer merkbare enn andre. Rengjøring dyrehår fra ull er en spesiell utfordring fordi lur av stoffet hjelper håret pinne til teppet, og ikke alle ull vaskes i maskin.

Du trenger

Lint fjerner eller maskeringstape

Stiv børste

Lett vaskemiddel

Bruksanvisning

 • 1

Rist av overflødig hår. Ta teppet utenfor og rist det briskly å fjerne så mye overflødig hår som mulig.

2

Rull en lo remover over teppet for å fjerne hår løsnet ved å riste. Hvis du ikke har en lo remover, river av en stripe av maskeringstape og bruke den klebrige siden over teppet overflate.

3

Pensle teppe. Bruke en stiv børste over hele teppet, på begge sider. Bruk en stiv stoff børste, en skrubb pensel, eller til og med kjæledyret børste, fjerne alle løse hår fra det før du setter i gang selvfølgelig.

4

Rist teppet igjen. Børsten vil fjerne mye av den løse hår, men det vil også løse opp noen av de mer innleiret hår. Du vil bli overrasket over hvor mye hår kommer ut på denne andre shake.

5

Vask teppet. Ull krever ofte håndvask, men mange vil tåle maskinvask. Hvis omsorg etiketten sier maskinvask er akseptabelt, kaste den i vaskemaskinen med en såpe laget for finvask. Ull som bærer etiketten "superwash" kan gå i tørketrommelen også. Hvis håndvask er nødvendig, bruk varmt vann og mild såpe, og deretter henge tørt. Bruk en stor nok karet når håndvask, slik at du har plass til å agitere teppet i vannet grundig som dette er hva bidrar til å fjerne hår.

6

Pensle igjen med en ren pensel. Børsting ullteppe etter vask vil bidra til å fjerne den siste av hårene og gjenopprette lur.

Hint

Mange folk vanligvis har sine ull elementer renses. Dette er trygt og vil ikke skade stoffet. Børst så mye hår av teppet som mulig før slippe den av og varsle renere som den har dyrehår på den.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fjerne-dyrehar-fra-et-ulldekken/ "

相关文章!
 • Hvordan fjerne dyrehår fra teppet Hvordan fjerne dyrehår fra teppet
  - 阅 0

  Du elsker noe mer enn å slappe av på sofaen og klappe din hund eller katt. Men det samme dyrehår som er beroligende å ta på er frustrerende å se dekke teppet. Støvsuging minst en gang i uken vil få det meste av dyrehår opp, men noen ganger trenger du

 • Hvordan fjerne dyrehår fra møbler Bruke Hair Spray Hvordan fjerne dyrehår fra møbler Bruke Hair Spray
  - 阅 0

  Ikke bare er dyrehår en plage, men det kan også være dårlig for helsen, fordi det havner støvmidd og kan forverre allergier. Det er flere måter å fjerne dyrehår fra møbler, for eksempel ved å bruke lo valser, et vakuum eller tape. Sprøyting hårspray

 • Hvordan fjerne dyrehår fra en skinnsofa Hvordan fjerne dyrehår fra en skinnsofa
  - 阅 0

  Skinn er en vanlig møbeltrekk valg for sofaer, men de kan ikke rengjøres med standard møbeltrekk renere fordi dette kan føre til skade på skinn. Dyrehår som kommer i kontakt med en skinnsofa vil trolig samles i hjørnene og sprekker av møbler, under p