Amopage

Hvordan Fire Din eiendomsmegler

- Views 0
Advertisement

Noen ganger du må bare innse det - du kan ha mad et dårlig valg i Realtors. Hvis huset ikke er salg, er det kanskje ikke plasseringen eller markedet. Hvis verden ikke kan selge huset ditt, kan det være på tide å fyre din eiendomsmegler og finne en ny en for å få huset solgt.

Du trenger

Din kontrakt med din eiendomsmegler

Bruksanvisning

Les kontrakten. Sjansene er du signert en kontrakt når du leide din eiendomsmegler som hindrer deg i å arbeide med andre eiendomsmeglere til å selge hjemmet ditt for en viss tid (6 måneder er vanlig). Les kontrakten for å avgjøre om du trenger å vente med å ansette en ny eiendomsmegler.

Spør din eiendomsmegler for å bryte kontrakten hvis agenten gjør en spesielt dårlig jobb. Hvis agenten ikke er markedsføring ditt hjem riktig og ikke oppfyller hans / hennes del av kontrakten, kan agenten la deg bryte kontrakten med ingen straff og finne en ny agent.

Forklar eiendomsmegler hvorfor du føler behov for å finne en ny agent. Den dårlige eiendomsmegler kan ikke forstå hvordan hans / hennes handlinger er skade klientene. Dersom eiendomsmegler blir gjort oppmerksom, han / hun kan endre disse atferd for kunder i fremtiden.

Unngå å ha dårlig samvittighet for å skyte din eiendomsmegler! Hvis han / hun ikke gjør en god jobb, du har all rett til å slutte å kaste bort tiden din og finne en ny agent som kan hjelpe deg.

Vær forsiktig når du velger en ny eiendomsmegler. Spør venner og familie for henvisninger. Fortell den nye agent som du sparken tidligere agent og hvorfor. En god agent vil være enig med dine handlinger, og vil være trygg nok til at de ikke vil føle seg skremt og kan hjelpe deg med å selge huset raskt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fire-din-eiendomsmegler/ "

相关文章!
 • Hvordan Tips Din eiendomsmegler Hvordan Tips Din eiendomsmegler
  - 阅 0

  Sjansen er, søken etter et nytt hjem sette deg i konstant kontakt og samvær med din eiendomsmegler. Hvis han gikk utover call of duty for å hjelpe deg å finne det perfekte huset, si takk er en enkel gest han vil sette pris på. Fordi Realtors tjene si

 • Hvordan forhandle din eiendomsmegler kommisjon når selge en bolig
  - 阅 0

  De fleste provisjonssatser er ikke satt av staten eller noen styrende organ og et selskap er gratis å lade hva de vil, men ikke alle selskapene vil forhandle. Du trenger Gule Sider kalkulatorer Eiendomsmegling annonser Eiendomsmeglere Bruksanvisning

 • Hvordan få din eiendomsmegler lisens i Oklahoma Hvordan få din eiendomsmegler lisens i Oklahoma
  - 阅 0

  Enkeltpersoner som ønsker å bli lisensiert i fast eiendom i delstaten Oklahoma må være 18 år eller eldre, i god moralsk stående, og må passere de spesifikke lisensiering eksamener. Det finnes tre typer eiendoms lisenser i delstaten Oklahoma, den prov