Amopage

Hvordan finner jeg ut om en lege har noen Malpratice rettssaker mot dem?

- Views 0
Advertisement

Hvordan finner jeg ut om en lege har noen Malpratice rettssaker mot dem?


Selv om en historie med malpractice dresser ikke kan være en indikator på kvaliteten av en lege omsorg, spesielt hvis han forsvarte seg selv i disse studiene, har pasienter har rett til å vite om det er et gjentatt mønster av pasienter ulykkelige nok til å sende malpractice dresser mot en lege. Fordi rettsboken er etter loven offentlig tilgjengelig, undersøker en lege sykehistorie er like enkelt som å lage en tur til tinghuset og utføre en poster søk. Mange fylker har selv utviklet online rekord søker verktøy i tillegg.

Bruksanvisning

Finn fylket der legen praksis. Malpractice dresser er arkivert i fylket der overtredelsen skjedde. Hvis legen praksis på flere kontorer, må du sjekke fylket for hver av dem.

Besøk fylket tinghuset der sivile handlinger blir holdt. Løps Court er ansvarlig for å opprettholde alle rettsboken, så besøk denne avdelingen å starte poster søk.

Be om informasjon om alle sivilt søksmål der legen var en saksøkt. De fleste offentlige registre lover tillater lokale organer for å vurdere en rimelig avgift for å finne og kopiere poster for innbyggerne, slik at du kan bli pålagt å betale for kopier av poster som skal gjøres.

Sorter tilfellet registrerer etter type. Hvis du mottar alle poster der legen er en saksøkt, kan du få informasjon om andre typer saker som ikke er malpractice-relatert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finner-jeg-ut-om-en-lege-har-noen-malpratice-rettssaker-mot-dem/ "

相关文章!
 • Hvordan finner jeg ut hvor mange som har besøkt nettstedet mitt? Hvordan finner jeg ut hvor mange som har besøkt nettstedet mitt?
  - 阅 1

  Å vite hvor mange som besøker nettstedet ditt på en daglig basis hjelper deg med å vurdere innholdet og gjør det mulig å anslå hvor mye inntekter nettstedet kan potensielt generere gjennom annonser eller salg. Selv om du kan bruke et verktøy i ditt c

 • Hvordan finner jeg en nekrolog Fra 2002 har? Hvordan finner jeg en nekrolog Fra 2002 har?
  - 阅 0

  Historikere og slektsgranskere er ikke de eneste som trenger å vite hvordan du finner nekrologer fra 2002. Studenter som jobber med forskningsartikler kan ha behov for informasjon i en nekrolog for å fullføre sitt arbeid. Og venner og familiemedlemme

 • Hvordan finne ut om en benk garanterer har blitt utstedt for deg selv Hvordan finne ut om en benk garanterer har blitt utstedt for deg selv
  - 阅 0

  Hvis du har hatt en run-in med loven, kan du spørre: "Hvordan finner jeg ut om jeg har en warrant?" En benk warrant er en rettskjennelse utstedt av en dommer. Hensikten er å tvinge en lovbryter å møte i retten i en høring eller rettssak. Benk wa