Amopage

Hvordan finne vakre Diamond Stud øredobber til lavest mulig pris

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne vakre Diamond Stud øredobber til lavest mulig pris


De riktige diamond stud øredobber kan gi deg en titt av ekstravaganse uten å skade budsjettet. Informasjon er nøkkelen til å finne høy kvalitet diamanter. Du må forstå farge karakterer for diamanter og hvordan disse karakterene påvirke utseendet på stud øredobber. Når du vet hva du leter etter, kan du bruke elektroniske auksjoner for å finne øredobber du vil, uten å måtte betale mer enn du er villig til å betale.

Du trenger

En datamaskin med Internett-tilgang

Bruksanvisning

 • 1

Bestemme størrelsen på stud øredobber du ønsker å kjøpe. Vurder størrelsen på øreflippene fordi større nagler på mindre øreflippene kan se glorete. Studer prisforskjellen mellom store stud øredobber og mindre kutt. Hvis prisen er et problem, bør du vurdere en 1/10 karat diamant stud sett. Disse ofte fungere godt som studs, og vil ikke bryte budsjettet.

2

Studer fargeforskjeller mellom diamanter. Mindre kutt vises fargeløs, selv med farge karakterer så lavt som J eller K. Se på diamantene selv og velge en farge karakter du er komfortabel med. Sammenligne forskjellen i lysstyrke og gnisten mellom steiner med en høy farge karakter og steiner med en lavere farge klasse, merker at fargen ikke reduserer gnisten av steiner. Betrakt et gult gull setting for dine stud øredobber, som gult gull hjelper forkledning lav farge karakteren diamanter ytterligere.

3

Unngå dyre smykker butikker, når du kjøper dine diamond stud øredobber. I stedet se etter dine øredobber på rimeligere steder, for eksempel nettauksjoner på eBay eller online smykker engros butikker. Bruk nettauksjoner for å søke etter de stud øredobber, som er perfekt for dine ører og billigere enn smykker butikker.

4

Gjennom informasjonen for hvert sett med øredobber i din prisklasse, noe som gjør at fargen klasse og størrelse er riktig. Besøk en auksjon nettsted som selger øredobber. Gjør et bud for øredobbene du ønsker. Unngå overbidding ved å tilby en innledende pris du er komfortabel med å betale. Hvis auksjonsprisen stiger høyere enn du er villig til å betale, gå videre til en annen auksjon og prøv igjen. Det finnes en rekke elektroniske smykker auksjoner, så vær tålmodig og wiat å vinne en auksjon i din prisklasse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-vakre-diamond-stud-oredobber-til-lavest-mulig-pris/ "

相关文章!
 • Hvordan kan jeg få kabel-TV trenger til lavest mulig kostnad? Hvordan kan jeg få kabel-TV trenger til lavest mulig kostnad?
  - 阅 3

  Kabel-TV er en populær tjeneste, fordi det gir alltid perfekt mottak du aldri trenger å justere, kan du bla gjennom spesialitet programmering og tilbyr deg en kanal katalog for å hjelpe deg å finne dine favorittprogrammer. Ulempen med kabel er kabele

 • Hvordan finne en person som går til skolen din
  - 阅 0

  Finne ut informasjon om en person som går til skolen din kan oppnås på flere måter, avhengig av skolen du skal delta. Leve i den digitale tidsalder, er det en bedre-enn-gjennomsnittet sjanse for at den personen du leter etter har noen form for tilste

 • Hvordan finne ut hvorfor noen gikk til fengsel Hvordan finne ut hvorfor noen gikk til fengsel
  - 阅 0

  Når noen er i rettssystemet og sendt i fengsel, årsakene bak fengsling er offentlige posten. Betydning, kan du finne ut hvorfor de gikk til fengsel med et raskt søk. Mange fylker og stater har søkbare online databaser. Ansatte i kriminal institusjone