Amopage

Hvordan finne ut verdien av ditt baseball kort

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne ut verdien av ditt baseball kort


Selv oppsøke baseball kort med dine favorittspillere kan ha startet som en uskyldig barndom aktivitet, har det nå blitt en mer alvorlig, og noen ganger til og med lukrative, hobby for voksne. Før dykking med hodet først inn i både kjøp og salg av baseball kort, ta deg tid til å lære hvordan du skal prise baseball kort ved hjelp av ulike veier, slik at du vil være bedre i stand til å få mest mulig for pengene.

Du trenger

Baseball kort prisguide

Bruksanvisning

Vurdere tilstanden til baseball-kort, slik at du vil være i stand til å prise verdien av kortene dine. Ved fastsettelse av tilstanden av kortet og hvor mye det er verdt, må du vurdere faktorer som fysisk tilstand, autentisitet, året at kortet ble utstedt (kort fra etter 1980 har en mye lavere sjanse for selv å bli solgt), etterspørselen etter kortet, spilleren på kortet (rookie og Hall of Fame kortene er verdt mer), rareness (et kort vil være verdt mer hvis bare et lite antall ble produsert) og om kortet har signaturen til holdt baseball spiller.

Utfør et søk på en auksjon på Internett, for eksempel eBay, for å få en første idé om verdien av hver av baseball-kort. Selv om du kanskje ikke finner hvert kort som du er interessert i å selge på et slikt sted, er det svært sannsynlig at du vil finne oppføringer for populære baseball kort som er etterspurt. Legg merke til om en bestemt kort selger enkelt og hvor mye det generelt selger for, basert på sin stand, slik at du kan prise baseball kort tilsvarende hvis du velger å selge dem.

Se gjennom en baseball card prisguide, for eksempel "Beckett Baseball kort Price Guide" eller "Standard Catalog of Baseball Cards", for å fastslå verdien av enkeltkort eller sett med baseball-kort. Du kan finne pris guider på ditt lokale bokhandlere, kiosk, sportsbutikker eller biblioteker. Som de fleste prisguider oppdateres månedlig eller annenhver måned, med en spesiell årgang, prisinformasjon vil alltid være relevant. Det finnes også en rekke online baseball card pris guider, ofte skapt av de samme selskapene som publiserer fysiske kopier av guider, som kan nås ved å kjøpe et abonnement.

Send inn dine baseball kort til Professional Sports Authenticator, en anerkjent gradering selskapet, for å få en profesjonell karakter for kortene. En profesjonell karakter er basert på den generelle tilstand og forhold rundt en baseball-kort og vil gi deg den mest nøyaktige prisen for kortene dine. Som det koster penger å ha din baseball kort autentisert, gjøre de riktige forskning og sende bare de kortene som du mener har høyere verdier. Ved å ha din baseball kort autentisert, vil du bevare verdien av hvert kort, og viser kjøperne at baseball-kort er autentisk og riktig priset.

Hint

Oppbevar baseball kort i beskyttende plastkabinetter for å bevare deres tilstand. Baseball kort som er fri for bøyninger, tårer, frynser, falming, røyk eksponering og andre feil vil bli priset på høyere verdier.

Ikke forvent å bli rik av baseball kort, prisene på de fleste kortene er ganske lav.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-ut-verdien-av-ditt-baseball-kort/ "

相关文章!
 • Hvordan finne sponsorer for Little League Baseball Teams
  - 阅 1

  Siden starten i 1939, har Little League Baseball team vært å vise navnene på sponsorer på sine uniformer. Praksisen har fortsatt inn i det 21. århundre. Å ha en sponsor hjelper team kjøpe uniformer og utstyr, og det forskyver andre utgifter. Det hjel

 • Hvordan finne tilbakekoblinger til nettstedet ditt ved hjelp Yahoo Site Explorer Hvordan finne tilbakekoblinger til nettstedet ditt ved hjelp Yahoo Site Explorer
  - 阅 1

  Lær hvordan du kan finne tilbakekoblinger til nettstedet ditt ved hjelp av Yahoo Site Explorer. Jeg ser på spørsmålene, "hvordan kan jeg finne ut hvem som er knyttet til artikkelen min?" eller "hvordan kan jeg sjekke min tilbakekoblinger?&q

 • Hvordan finne erstatning verdien av et mobilt hjem Hvordan finne erstatning verdien av et mobilt hjem
  - 阅 0

  Når forsikre en bobil, er det to typer politikk: erstatning pris eller faktiske kontanter verdi. Politikken gir gjenanskaffelseskost dekker kostnadene for å erstatte en mobil med en av tilsvarende verdi til en forsikret. En faktisk pengeverdi politik