Amopage

Hvordan finne ut om noen har lagt Keylogger på datamaskinen

- Views 1
Advertisement

Hvordan finne ut om noen har lagt Keylogger på datamaskinen


Spying har eksistert så lenge mennesker har hatt hemmeligheter å holde. Enten det er kjærlighet, krig eller noe mer dagligdagse, folk alltid skulle ønske de visste hva andre var å holde fra dem - og ofte gå langt for å finne ut. I dataalderen, kan spionasje være nesten umulig å oppdage, siden spioner kan installere programvare eller maskinvare som vil stille opp alt du skriver. De kan sette opp sine keyloggers å laste opp dine tastetrykk på nettet, eller de kan komme tilbake til datamaskinen senere og hente dem i person. Uansett, du vil gjøre alt du kan for å holde dem fra å få det de ønsker.

Bruksanvisning

Sjekk tastaturet og dens forbindelse til datamaskinen. Fysiske keyloggers kommer i to hovedformer: tastaturer med innebygd opptaksmuligheter og adaptere som kobles til tastaturet på den ene siden og datamaskinen på den andre.
Det kan være vanskelig å fortelle om tastaturet har keylogging bygget i. Prøv å se opp merkenavnet og modellnummer på nettet eller se etter mistenkelige kontaktene på selve tastaturet.

Last ned og installer et antivirusprogram. Bruk den regelmessig og holde den up-to-date. De fleste keyloggers kan bli funnet av gode virusprogrammer.

Vær på vakt mot mistenkelig aktivitet som korresponderer med å skrive. Hvis datamaskinens nettverks lysene blinker når du skriver, selv om du ikke bruker Internett, kan dette tyde på en keylogger er å laste opp dine tastetrykk. Likeledes, hvis datamaskinens harddisk-lampen blinker når du skriver, kan det tyde på at en keylogger sparer tastetrykkene dine til disk. Men det er mange ting som kan føre til noen av disse problemene, og de beste keyloggers vil være forsiktig for å unngå dem.

I Windows kan du bruke verktøy som Process Monitor (se Ressurser) for å bidra til å avdekke kilden til mistenkelig oppførsel.

Hold datamaskinen under kontroll til enhver tid. Pass på at du ikke la andre bruke den mens du ikke ser på, holde en up-to-date brannmur kjører og bruke sterke passord. God sikkerhet er den beste måten å unngå å bli spionert på.

Hint

Du kan aldri være sikker på at du ikke blir spionert på på noen måte. Technologies finnes som kan tillate spioner til å oppdage hva du skriver fra et annet rom ved hjelp av lyd eller elektrisk støy.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-ut-om-noen-har-lagt-keylogger-pa-datamaskinen/ "

相关文章!
 • Hvordan finne ut om noen har vært i en ulykke
  - 阅 1

  Finne ut om noen har vært i en ulykke kan være så enkelt som å ta en telefon. eller en komplisert prosess som krever omfattende innsats. Forsikringsselskaper og arbeidsgivere som trenger å vite har etablert kontakter på deres tjeneste. Når den treffe

 • Hvordan finne ut om noen har en Diploma Hvordan finne ut om noen har en Diploma
  - 阅 0

  Hvis du er ute etter å ansette en ansatt eller ønsker å sjekke gyldigheten av noens CV eller søknad, kan det være lurt å finne ut om de virkelig har oppnådd utdanning som de hevder å ha. Gjør du det er ikke vanskelig i det hele tatt, det bare innebær

 • Hvordan finne ut om noen har en jobb
  - 阅 0

  Finne ut om en bestemt person har en jobb er viktig når de vurderer person for leie eller lån program eller når du prøver å finne ut om noen du kjenner lyver til deg om hans eller hennes jobbstatus. Finne ut om noen har en jobb kan gjøres i det skjul