Amopage

Hvordan finne ut hvor mye jord jeg trenger for My Garden

- Views 0
Advertisement

Hagearbeid materialer som jord og mulch er vanligvis solgt av kubiske verftet. Dette er spesielt viktig for deg hvis du velger å opprette hevet hage senger, fordi du trenger å vite hvor mye jord du må kjøpe. Formelen er alle matte, men det er så enkelt at selv den sterkt matematisk utfordret kan finne dette ut. Den ekstra insentiv er å kunne gjøre dette uten risiko for å føle tåpelig eller ser ut som en fortapt sjel til hagesenteret kontorist.

Du trenger

Målebånd eller målestokk

Penn eller blyant

Papir

Kalkulator (valgfritt)

Bruksanvisning

 • 1

Bestemmer hvor dypt hagejord trenger å være. Du kan finne ut dette ved den type planter som du har tenkt å vokse. De fleste grønnsaker og prydplanter med grunne rotsystemer vil være fint i ca 4 inches. Rotfrukter som neper og poteter kan plantes i jord ca 6 til 8 inches dyp. Du vil sannsynligvis må haugen ekstra jord rundt knollene som de blir utsatt mens vokser. Gulrøtter og andre planter med taproots som går dypt krever minst 12 inches av jord.

2

Mål rektangulær eller firkantet hage for å få arealet. Multiplisere lengden av bredden. Dette tallet er arealet.

3

Måle alle tre sider av en trekantet tomt. Multipliser basen av høyden, og deretter dele dette tallet i to for å få arealet. Basen er den korteste siden av trekanten og høyden er den lengste siden.

4

Mål fra midten av en sirkulær hage til den ytre kant for å få dens radius. Multipliser dette tallet med seg selv. Ta dette tallet og multiplisere det med 3,14, eller "pi", for å få arealet av denne plassen.

5

Skriv din arealet tallet ned på et stykke papir, sammen med ønsket dybde i fot. For eksempel, 6 inches av dybde er 0,5 fot. Multiplisere arealet av dybden. For eksempel, hvis hagen din dekker 200 kvadratfot og er 6 inches, eller 0,5 fot dyp, er det totale volumet 100 kubikkfot.

6

Dele på tallet med 27, som er antall kubikkfot i en kubisk verftet, siden jord blir ofte solgt av kubikk verftet. Du trenger derfor 100 delt på 27, eller 3,7 kubikkmeter jord til hagen din.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-ut-hvor-mye-jord-jeg-trenger-for-my-garden/ "

相关文章!
 • Hvordan finne ut hvor mye restskatt jeg Owe Hvordan finne ut hvor mye restskatt jeg Owe
  - 阅 0

  Hvis du tror du skylder tilbake skatter til Internal Revenue Service, bør du gjøre ditt beste for å finne ut umiddelbart hvor mye skatt, straff og interessen skyldte, deretter jobbe ut noen form for betaling. Det er langt bedre for deg å starte betal

 • Hvordan å beregne hvor mye Grus jeg trenger Hvordan å beregne hvor mye Grus jeg trenger
  - 阅 0

  Grus kan brukes til mulch, for å gjøre en attraktiv grensen, en gangvei eller som en base for andre prosjekter. Tilgjengelig i en rekke farger fra grå til lys brun, kan grus kjøpes fra et bredt spekter av hjem og hage butikker samt en bulk materiale

 • Hvordan finne ut hvor mye gass jeg bruke per uke Hvordan finne ut hvor mye gass jeg bruke per uke
  - 阅 0

  Forstå hvor mye gass du bruker hver uke er en viktig del av budsjettprosessen. Det hjelper deg å beregne nøyaktig hvor mye penger du trenger hver uke å bruke på bensin. Heldigvis er det enkelt å finne ut gassforbruket. Du kan gjøre det i noen få enkl