Amopage

Hvordan finne ut hva Landet var før Mitt hjem var det

- Views 0
Advertisement

Det er mange grunner til at det ville være nyttig å vite hva arealbruk var før hjem var der. Kanskje jord i hagen din ser ikke ut til å dyrke planter også, og du lurer på om det er kjemikalier fra tidligere industrielle bruksområder der. Kanskje du ønsker å bygge en struktur på eiendommen din, men du vil være sikker på det er ikke et område av arkeologisk betydning som bør beskyttes. Det er mange steder du kan gå for å finne ut hva ditt land var før huset var der.

Planavdelingen

Finn din kommunes administrasjonsbygg. Hvis du bor i en by, er det sannsynligvis rådhuset. Hvis du bor i en småby-området, er det sannsynligvis fylkeskommunen bygningen. Ring for å se om du kan gjøre en avtale med planavdelingen.

Spør planavdelingen for en oversikt over de historiske bruk og betegnelser i landet på din adresse. Du kan finne at tomten der huset ble bygget pleide å være industri, landbruk, en del av en større opprinnelige gård eller en innfødt gravplass. De offisielle poster vanligvis gå tilbake litt lenger enn etablering av kommunen.

Rådfør postene på egen hånd eller med den personen hjelpe deg. Spør om du kan lage kopier av postene på land.

Biblioteket

Finn ditt bibliotek. Hvis det er en hovedgren, gå dit; du er mer sannsynlig å finne den informasjonen du trenger på den viktigste grenen enn på en satellitt gren.

Gå til den historiske delen, og se etter bøker om historien til området.

Se gjennom disse bøkene for noen informasjon om det generelle området av ditt hjem. Spør bibliotekar hvis du kan lage kopier av informasjon som du finner.

Andre informasjonskilder

Kontakt din lokale historiske samfunn, hvis samfunnet har en. Dette er et utmerket sted å få historisk informasjon om ditt område.

Se gjennom referanser på historiske samfunn, og snakke med en lokal historiker. Hun kan være i stand til å henvise deg til andre mennesker i samfunnet som vet om historien til hjemmet ditt.

Snakk med folk fra hvem du har kjøpt huset, og snakke med folk som har bodd i nabolaget ditt i lang tid. De har ofte svært interessante historier om historien til ditt hjem og land.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-ut-hva-landet-var-for-mitt-hjem-var-det/ "

相关文章!
 • Hvordan finne ut hva TV Kabel Foretakstjenester mitt område Hvordan finne ut hva TV Kabel Foretakstjenester mitt område
  - 阅 0

  Velge en kabel-TV-leverandøren kan være en utfordring, og noen ganger den vanskeligste delen er å finne hvilke selskaper som er tilgjengelige i ditt område. Urbane områder gir vanligvis flere valg enn rurale seg, men det finnes også tilfeller der en

 • Hvordan finne ut hva virksomheten bygges i mitt nabolag? Hvordan finne ut hva virksomheten bygges i mitt nabolag?
  - 阅 0

  En ny bygning er sprouting opp ned blokken fra huset ditt, og nysgjerrighet har fått det beste av deg. Finne ut hva virksomheten kommer til ditt nabolag kan gjøres med noen få klikk på datamaskinens tastatur og et par telefonsamtaler. Bruksanvisning

 • Hvordan finner jeg Hva lukt er i mitt hus Around My Windows? Hvordan finner jeg Hva lukt er i mitt hus Around My Windows?
  - 阅 0

  Lukt rundt et vindu kan ha en rekke årsaker. Aktiviteter utenfor hjemmet kan føre til lukt. Insektangrep, mugg eller råte tre hver avgir en særegen duft. utenfor lukt Utvendig lukt kan være vanskelig å fjerne. De kan ha mange årsaker, som strekker se