Amopage

Hvordan finne ut hva Builder bygde et hus

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne ut hva Builder bygde et hus


Beundrer stilen og arkitekturen i et hjem kan inspirere deg til å finne ut hvem som byggherren var. Kanskje du vurderer custom bygge et hjem og ønsker å intervjue ulike entreprenører for jobben, eller rett og slett er fascinert av design og utførelse av hjemmet. Bruk flere enkle etterforskningsmetoder for å lære som bygde et hjem i løpet av få dager.

Du trenger

Hjemmeadresse

Penn

Papir

Bank på døren. Spør dagens fastboende eller hus som byggherren er. Legg igjen en lapp på døren med navn, telefonnummer og opplysninger om hvem som byggherren er for hjemmet. Besøk med noen naboer som er utendørs, og se om de kan gi noen svar. Se etter boliger med lignende arkitektur og styling-kanskje de ble bygget av den samme byggefirma.

Forskning tittelen på hjemmesiden. Se online på eiendommen appraiser eller eiendom takstmann hjemmeside for det angitte fylket. Skriv inn adressen for hjemmet. Se på oppføringen for å se hvem den første eieren av eiendommen var. Besøk fylket tinghuset land poster avdeling hvis elektronisk informasjon er ikke tilgjengelig.

Undersøke papirene knyttet til elementer som ovn, klimaanlegg eller andre strukturer i hjemmet. Se etter byggherrens navn eller byggefirma. Dersom en underleverandør er oppført som utførte installasjonen, ringe selskapet for å se om de husker som utbygger av hjemmet er.

Ring eller besøk fylket byggetillatelse avdelingen. Be om navnet på selskapet eller personen som sendte den opprinnelige byggetillatelse.

Hint

Mest tillatelse og landownership informasjon er offentlig posten.

Besøk hjemme i løpet av helgen eller i løpet av kvelden når beboerne er mer sannsynlig å være hjemme. En person er mer sannsynlig å svare på døren dagtid enn når det er mørkt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-ut-hva-builder-bygde-et-hus/ "

相关文章!
 • Hvordan finne ut hva som gjør deg lykkelig
  - 阅 0

  Lykken er en av livets store mysterier. Spør 100 mennesker hva lykke er, og du vil sannsynligvis få 100 forskjellige svar. Det er et vanskelig emne, men det betyr ikke at det ikke er et svar der ute for deg. Alle fortjener å være lykkelig, så her er

 • Hvordan finne ut hva My Travel Trailer er verdt Hvordan finne ut hva My Travel Trailer er verdt
  - 阅 0

  Skal du på ferie med en campingvogn kan bli mye moro, men det kan også være et stort problem. Til slutt det er på tide å selge den, og den første bestilling av virksomheten er å finne ut hva det er verdt, og hvordan å prise det. Du ønsker ikke å pris

 • Hvordan finne ut hva en drøm Means Hvordan finne ut hva en drøm Means
  - 阅 0

  Alle mennesker har drømmer hver gang de sover. Ikke alle husker sine drømmer, men drømmer forekommer likevel. Noen ganger drømmer er grei, men drømmer kan være mystisk og uforståelig. Disse drømmene kan forvirre drømmeren, som fører ham til å søke to