Amopage

Hvordan finne ut alder og verdi av en gitar

- Views 1
Advertisement

Hvordan finne ut alder og verdi av en gitar


Selger en gitar kan virke som en enkel oppgave, spesielt med bruk av online auksjonssider som eBay. Mens selve prosessen med å selge instrumentet kan ikke kreve mye arbeid, noe som gjør at du vet alder og verdien av instrumentet ditt kan ta litt tid å finne ut. Ved å ta tid, og følge den rette prosessen, for å verifisere alder og verdi på gitaren din vil du sikre at du får riktig mengde penger for ditt instrument.

Alder

Finn merke og modellnummer på gitaren din. Dette er normalt finnes på et ovalt klistremerke direkte inne lyden hullet eller på headstock.

Finn serienummeret for gitar; Det kan være på baksiden av hoveddokken, ved siden av modellnummeret i lyden hullet eller på firkantplaten som forbinder halsen på gitaren til kroppen. Legg merke til den måte på hvilken serienummeret er skrevet. Hvis den begynner med en fire-eller to-sifret tall, kan dette tyde på året hvor det ble gjort; 19580002 eller 580 002 ville begge indikere gitaren ble bygget i 1958. Ikke alle gitar beslutningstakere utforme sine serienummer på denne måten slik at dette ikke kan fungere for alle instrumenter.

Kontakt produsenten av gitaren - Fender eller Gibson, for eksempel - og gi dem den informasjonen du har samlet. Skaperen vil være i stand til å bekrefte at du har rett til produksjonsdato eller korrigere deg hvis det er en forskjell mellom sine funn og dine. Enhver gitar selskapet vil gi denne informasjonen gratis som en service til sine kunder.

Verdi

Kontakt selskapet som gjorde gitaren for å finne en autorisert forhandler nær deg.

Pakk gitaren din trygt i sin sak, herunder eventuelle manualer, kvittering eller andre relevante dokumenter.

Ta gitaren til nærmeste autoriserte forhandler og be om en vurdering. Vær forberedt på å forlate gitaren med forhandleren som denne prosessen kan ta noen dager å fullføre.

Gå tilbake til forhandleren når avgrensningsbrønnen er ferdig å motta offisielt brev av avgrensnings. Dette brevet vil inneholde nøyaktig produksjonsdato, tilstanden av instrumentet og den estimerte videresalg verdien av gitaren. All denne informasjonen vil bli nødvendig hvis din planlegger å selge gitaren for å sikre at du får riktig verdi.

Hint

Holde gitar i god spiller form, og i en ren tilstand, kan øke sin verdi.

Ikke ta gitaren din til andre enn en autorisert forhandler for å få en vurdering som noen kjøpere kan kreve et brev fra en autorisert forhandler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-ut-alder-og-verdi-av-en-gitar/ "

相关文章!
 • Hvordan finne den blå bokført verdi på en bil Hvordan finne den blå bokført verdi på en bil
  - 阅 0

  Finne Blue Book verdien på en bil gjøres enkelt ved å gå til KBB.com, der brukerne kan søke nøyaktig merke, modell, tilstand og kjørelengde av et kjøretøy. Bestem Blue Book verdi, som brukes ofte for å selge biler, med hjelp fra markedsføring av en b

 • Hvordan finne den perfekte hjem
  - 阅 0

  Hvordan finne den perfekte hjem. Hjem til dine drømmer kan godt være innenfor rekkevidde. Her er hvordan du handler for et hjem som passer deg - og ditt budsjett. Du trenger Maps Bærbare og penn penner Online boliglån / finans Tjenester Bruksanvisnin

 • Hvordan finne gode kjøp på Goodwill
  - 阅 0

  Hvordan finne gode kjøp på Goodwill. Shopping på din lokale Goodwill Store kan være en lønnsom eventyr. Finne et røverkjøp kan bli en hobby. Mange folk handler ofte på Goodwill og finne de beste kjøp. Det beste er at det også hjelper vanskeligstilte