Amopage

Hvordan finne Stigende Triangle Stocks

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne Stigende Triangle Stocks


En stigende triangel er et mønster som brukes av tekniske tradere, som ser på hvordan en gitt aksje eller indeks pris varierer i et forsøk på å forutsi hvordan problemet er prisen vil bevege seg i fremtiden. I et stigende triangel mønster, en aksje svinger mellom en hard motstand nivå, som er en makspris, og et motstandsnivå, som er en minstepris, som fortsetter å gå opp. Som støttenivået nærmer seg motstandsnivå, blir aksjen mer og mer sannsynlig å bryte ut og har en betydelig prisøkning over tidligere fast tak.

Bruksanvisning

 • 1

Last ned eller generere en aksjekurs diagram som dekker daglige kurssvingninger for en bestemt aksje. Se etter et område på opp og ned handel med et sett maksimal pris.

2

Tegn en linje som forbinder de topp priser. Hvis det er rett og flat, er det et tegn på at prisen er taket kan indikere en stigende triangel.

3

Tegn en linje som forbinder bunnen prisen i hver syklus av prissvingninger. Hvis linjen gradvis beveger seg nærmere toppen pris linje, har du en stigende triangel lager. Den flatere taket linje og brattere linje som forbinder de minstepriser, jo mer robust trenden er. I tillegg er mer opp og ned sykluser du ser, er det mer sannsynlig at mønsteret skal være gyldig.

4

Vurdere å investere i selskapet hvis mønsteret er gyldig. Tekniske handelsfolk føler at en stigende triangel er et bullish mønster, så det ville være en indikator for å kjøpe og selge når avslapnings oppstår.

Hint

Stigende trekanter vanligvis spenner over et en-til tre-måneders periode, selv om de kunne skje over så få som et par uker eller spenner ut lenger enn tre måneder.

Investering i aksjer er risikabelt, og du kan miste pengene dine.

Teknisk trading er kontroversiell, med noen tradere å tro helhjertet i det og andre vurderer det til å være, i beste fall, sludder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-stigende-triangle-stocks/ "

相关文章!
 • Hvordan finne en Penny Stock Broker Hvordan finne en Penny Stock Broker
  - 阅 1

  Som definert av US Securities and Exchange Commission, en penny stock handler under $ 5 per aksje. Fordi penny stocks handel gjennom rosa ark eller på over-the-counter oppslagstavle, trenger de ikke å overholde de strenge opptakskravene til store bør

 • Hvordan finne flaskehals i Stock Warehouse Plukke Hvordan finne flaskehals i Stock Warehouse Plukke
  - 阅 0

  Flytte lager fra lageret til destinasjon er en gjennomsiktig drift når ting fungerer bra og et opplyst hotspot når problemer oppstår. Siden plukking legger liten verdi til salgsinntekter, flaskehalser reduserer effektiviteten og drive opp kostnadene.

 • Hvordan finne høyvolums Penny Stocks
  - 阅 1

  Stock er en stor investering kjøretøy som representerer en enhet av eierskap i et selskap. Noen aksjer er tilgjengelig for kjøp under $ 5 og omtales som penny stocks. Selv om disse bestandene er attraktive for nye investorer med mindre penger til å i