Amopage

Hvordan finne Spesifikk vekt

- Views 0
Advertisement

Brukes hovedsakelig i ingeniørdisipliner, er egenvekt en dimensjonsløs mål på tetthet. Rent vann er definert som å ha en spesifikk vekt på 1. Noe med en spesifikk vekt mindre enn 1, vil flyte i vann; hvis den spesifikke vekt er større enn 1, vil elementet synke. Du kan finne den spesifikke vekt for mange stoffer ved å se dem opp på Internett eller i et referansehåndboken. Et verktøy som kalles et hydrometer kan måle spesifikk vekt av væsker ved oppdrift. Hvis stoffet er ukjent, kan du følge en generell metode for å bestemme tetthet i gram per kubikkcentimeter.

Du trenger

To nøyaktige begre

Sand eller bordsalt

nøyaktig balanse

nøyaktig linjal

Bruksanvisning

Få tak i en prøve av stoffet. Siden spesifikk vekt er en iboende mengde, er mengden uviktig. Velg et beløp som er lett å håndtere og måle.

Finn prøvens masse på en nøyaktig skala kalibrert i gram. Hvis det er et pulver eller væske, må du nullstille skalaen med en tom container først. Deretter legger prøven og finne sin vekt.

Finn ut om stoffet er en flytende eller fast. Hvis det er en væske, bare måle volumet i et beger, og deretter går du til trinn 9.

Finn ut om den faste har en enkel geometri. Hvis den gjør det, måle dens dimensjoner med en linjal, beregne volumet i kubikkcentimeter og gå til trinn 9.

Finne volumet av hvilken som helst form, enkle eller komplekse, ved fortrengning. Plasser to begre ved siden av hverandre og sette prøven i en beger.

Mål ut nok sand til å dekke prøven inn i det andre beger. Pass på at sanden er nivå. Skriv ned volumet av sand som er angitt på beger.

Hell sand inn i den første begeret, nivå det, og lese sitt volum, igjen ved hjelp kubikkcentimeter eller milliliter.

Trekk fra det opprinnelige volum av sand fra nivået i det andre beger. Dette er volumet av prøven.

Beregn tettheten ved å dividere gramvekt av volumet i kubikkcentimeter. Dette gir deg også egenvekten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-spesifikk-vekt/ "

相关文章!
 • Hvordan Les Spesifikk vekt på et batteri Hvordan Les Spesifikk vekt på et batteri
  - 阅 0

  Den spesifikke vekt for et batteri er en måling av vekten av elektrolytten i battericellen i forhold til vann. Lese batteriets egenvekt er en nøyaktig måte å finne ut tilstanden på battericellene. Det gjelder bare å våte batterier, slik som bilens bl

 • Hvordan finne Gjennomsnittlig vekt for høyde Hvordan finne Gjennomsnittlig vekt for høyde
  - 阅 0

  Du kan finne gjennomsnittlig vekt for din høyde ved hjelp av en gjennomsnittlig høyde og vekt diagram. Å vite gjennomsnittlig vekt for din høyde er et nyttig verktøy for å sette dine treningsmål. Bruksanvisning Mål høyden din hvis du ikke allerede ve

 • Hvordan måle Spesifikk vekt av Solids Hvordan måle Spesifikk vekt av Solids
  - 阅 0

  Egenvekt er en sammenligning av en stoffenes tetthet som vann. Vannets tetthet er en gram per kubikkcentimeter (1 g / cm [3]). Den spesifikke vekt av et stoff bestemmes ved å dividere dens tetthet ved den for vann. Fordi egenvekt blir bestemt ved å d