Amopage

Hvordan finne penger rundt huset ditt

- Views 0
Advertisement

De fleste amerikanske hjem har løs kontanter hengende rundt i en rekke former. Du kan ikke gjøre mye ved å søke sofaen puter og organisere lang tapt pennies. På den annen side, kan du bli overrasket av penger du kan gjenvinne, spesielt hvis du får litt kreativ i søket.

Hvordan finne penger rundt huset ditt

Trinn 1:

Declutter. Begynn på loftet og jobb deg nedover rom for rom i kjelleren. Klær, antikviteter, møbler, leker, bøker, gull smykker; du får bildet. Ingenting er off-limits her og mulighetene er uendelige. Enten du er vert for et garasjesalg, ta parti butikk rute, eller prøve deg på online salg - tror eBay - dette er en måte å få inn noen alvorlige kontanter.

Hvordan finne penger rundt huset ditt

Steg 2:

Samle opp småpenger. Du vil bli overrasket over hvor mye småpenger er lurking i kriker og kroker av skuffer, puter, skap, frakkelommene og hanske rom. Start en mynt jar i ett sentralt sted, og på slutten av hver måned, ta ut penger.

Hvordan finne penger rundt huset ditt

Trinn 3:

Avbryt magasinet abonnementer. Du kan få en tilbakebetaling sjekk fra et forhåndsbetalt magasin abonnement som har tid igjen på den.

Hvordan finne penger rundt huset ditt

Trinn 4:

Returner ubrukte klær og husholdningsartikler. Hvis du har kjøpt klær og husholdningsartikler som fortsatt har kodene på dem, ta kvitteringen og returnere dem. Selv uten en kvittering kan du vanligvis få en butikk kreditt som vil tillate deg å kjøpe noe senere når du virkelig trenger det.

Hvordan finne penger rundt huset ditt

Trinn 5:

Kontanter i gavekort. Mange mennesker har ubrukte gavekort venter på å bli forløst. Sett dem i lommeboken din, slik at du har dem for hånden og begynne å innløse dem i for ting du trenger.

Hvordan finne penger rundt huset ditt

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-penger-rundt-huset-ditt/ "

相关文章!
 • Hvordan finne spøkelser i huset ditt Hvordan finne spøkelser i huset ditt
  - 阅 0

  Hvis du mistenker at du har spøkelser i huset du kan, forståelig nok, være følelsen redd, engstelig og urolig. Kanskje du hører tunge skritt i trappen hver kveld, men det er ingen andre enn deg i huset. Kanskje lysene slå av og på av seg selv, eller

 • Hvordan finne ut om huset ditt har mold
  - 阅 0

  Mold er en levende organisme som lever av fuktighet. Fuktige steder i hjemmet kan havnen mugg og jordslag, selv om du ikke ser det. Mold er skjemmende og kan føre til helseproblemer. Inspisere ditt hjem nøye for å fortelle om huset ditt har mold. Du

 • Hvordan spare penger rundt huset Hvordan spare penger rundt huset
  - 阅 0

  Enten du bor på et stramt budsjett, eller du bare ønsker å leve mer sparsommelig, det er mange enkle måter å spare penger rundt i huset. Cutting husholdningenes kostnader betyr ikke ofre en behagelig livsstil, heller. Å gjøre noen små endringer i den