Amopage

Hvordan finne papirkurven på en datamaskin

- Views 1
Advertisement

Hvordan finne papirkurven på en datamaskin


Hvis du er heldig, er papirkurven ligger på skrivebordet på datamaskinen. Men noen ganger er det mangler eller ble aldri lagt til å begynne med. Ikke bekymre deg, fordi det er svært enkelt å finne resirkulering bin på en datamaskin.

Bruksanvisning

Slå på datamaskinen. Hvis du bruker Vista vil du begynne ved å høyreklikke på skrivebordet området. Hvis du bruker XP så må du klikke på "Start" og "Control Panel".

For Vista-brukere, velg "Tilpass." Dette vil åpne et nytt vindu med en rekke alternativer. For XP-brukere klikker på "Opptredener og personalisering" og deretter "Personalisering".

Deretter i Vista velger du "Endre skrivebordsikoner." Dette vil åpne et annet vindu der du vil rett og slett av i boksen ved siden av "Recycle Bin". I XP, klikker du på "Endre skrivebordsikoner" og sjekke "Recycle Bin" boksen, akkurat som med Vista-brukere.

Til slutt, uansett hvilken Windows-versjon du bruker, klikk på "OK" for å lagre og lukke vinduene. Papirkurven skal nå være synlig på skrivebordet på datamaskinen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-papirkurven-pa-en-datamaskin/ "

相关文章!
 • Hvordan finne passord på en datamaskin
  - 阅 0

  Eiere sette passord beskyttelse på datamaskiner for en grunn: de ønsker ikke uvedkommende ved hjelp av datamaskinen, vise sine data, eller få tilgang til online-kontoer. "Hacking" passord kan være ulovlig. Men bare å utvinne en tapt passord kan

 • Hvordan finne harddisken i en datamaskin Hvordan finne harddisken i en datamaskin
  - 阅 0

  IT-selskaper og private databyggere ofte bruker datamaskin tilfeller som varierer mye i design. Som et resultat, kan den fysiske plasseringen av enkelte maskinvarekomponenter variere sterkt fra en datamaskin til den neste. Finne harddisker er integre

 • Hvordan finne iPod i Min datamaskin for Windows Hvordan finne iPod i Min datamaskin for Windows
  - 阅 0

  Apple iPod classic, nano og shuffle inkluderer en funksjon kalt diskmodus, som lar deg bruke enhetene som eksterne harddisker for lagring av andre typer filer. Hvis du bruker en PC med operativsystemet Windows, vil din iPod vises i "Min datamaskin&qu