Amopage

Hvordan finne mistet venner i Tyskland

- Views 0
Advertisement

Finne mistet venner i Tyskland er ikke vanskelig. Tysk lov krever at alle innbyggere i Tyskland for å registrere seg i staten der de bor. I tillegg tyskere som gruppe er blant de mest dyktige brukere av Internett i verden, noe som betyr at sjansene for å finne en tapt person er god. Dette kan også omfatte å finne noen som er fjernt beslektet til deg av opphav. Til slutt, hvis alt annet svikter, tyskerne har telefonbøker. Finne en lang tapt tyske venn kan være så enkelt som å plukke opp telefonen.

Bruksanvisning

Vurdere tyske ferdigheter. Ikke all informasjon er skrevet på engelsk. Hvis du ikke snakker tysk godt nok til å lese informasjonen på visse nettsteder du ønsker å ha en tysk ordbok eller oversettelse nettstedet hendig.

Bestem hvem det er du leter etter. Hvis det er en levende person, kan søket ta deg i en annen retning enn noen som har gått bort.

Logg inn på US Department of State nettsted.

Bli kjent med opplysningene om den tyske "Meldestelle," kontoret registrering. Alle som bor på tysk må registrere seg med dette kontoret.

Bestem om du kan bruke Meldestelle informasjon. Hvis du ikke kan bruke informasjonen, og deretter avgjøre om personen du leter etter kvalifiserer som militært personell. I så fall følge opp denne informasjonen ved å bruke linken på State Department nettside.

Prøv den tyske telefonboken på telefonbuch.de om en militær søke ikke dra opp noe. Du må bruke Tysklands landskode 49 for å slå nummeret. Du må kanskje operatøren hjelp til å gjøre dette.

Gjennomføre et søk ved hjelp av personens navn og byen. Du kan også prøve navn og skolen som person deltok.

Slå opp kirke eller veldedige organisasjoner i Tyskland hvis det er hvordan du møtte personen. Kontakt den organisasjonen å be om å bli satt i kontakt med.

Utnytte offentlig informasjon som finnes på tyske medier nettsteder eller på tyske nettsteder som http://www.toytowngermany.com. Disse nettstedene har fora og rubrikkannonser.

Prøv databaser som den på "The Memorial til myrdet jøder i Europa" hvis du kommer til å være i Berlin --- http: //www.stiftung-denkmal.de/en. Turer i området er gjennomført regelmessig, og minnesmerket gjør ansette folk som snakker engelsk.

Søk avstamning områder hvis personen har gått bort. Du finner en liste over nettsteder på State Department nettside.

Hint

Når alt annet svikter, kan du prøve å finne tapte venner og slektninger ved hjelp av sosiale medier som Facebook, My Space eller Twitter. Tyskerne er noen av de mest profilerte brukere av internett og sosiale medier.

Noen ganger finne noen tar litt detektivarbeid. Vær tålmodig hvis du ikke finner det du leter etter med en gang.

Skriv eller skrive ut informasjon som du finner i tilfelle søket blir lang og du har behov for på et tidspunkt for å gå tilbake samme vei.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-mistet-venner-i-tyskland/ "

相关文章!
 • Hvordan finne mistet venner av Photo Hvordan finne mistet venner av Photo
  - 阅 0

  Bålplassene et gammelt bilde av en venn som du har mistet kontakten kan tilkalle mange følelser. Kanskje du skulle søke etter en bestemt bit av din ungdom, rydding ditt fotoalbum eller bare hadde et ønske om å fordype deg i fortiden. Å gjenoppta kont

 • Hvordan finne en venn på Hi5
  - 阅 0

  Hvordan finne en venn på Hi5. Venner over hele verden kobler gjennom online sosiale nettverk nettsteder. På nettstedet Hi5, legge deg på profilen din og deretter koble gjennom andre medlemmers profiler. Hvis du ønsker å se hvem som er på Hi5, kan du

 • Slik Finn mistet venner for Free
  - 阅 0

  Alle tidvis mister kontakten med noen som en gang var viktig i deres liv. Hvis du prøver å finne en gammel venn, kan du ha kommet over nettsteder som høres lovende ut, men tar et gebyr for din venns kontaktinformasjon. Du kan også finne at din venn i