Amopage

Hvordan finne freestyle rap Rhymes

- Views 1
Advertisement

Hvordan finne freestyle rap Rhymes


Freestyle rapping krever at du tenke på føttene; du må ha en løpende liste over rime ord på klar. Studerer rhymes kan ta din freestyle rap til neste nivå, fordi når du forbedre ditt vokabular du gir deg selv mer å jobbe med, øker sjansene for at du skal slippe en smart rim som ingen andre har brukt før.

Bruksanvisning

 • 1

Bruk en rap eller hip-hop ordbok til å slå opp vanlige rim. Disse ordbøkene er laget spesielt for rappere å hjelpe dem når de sliter med ord og trenger noen forslag. Nettsteder som Dillfrog, RhymeZone og Rhymer er enkelt å søke og tilby lange lister med rim.

2

Hør favoritt rap sanger. Skriv ned noen av de beste rhymes du hører, og skape en arbeidsliste for deg selv at du enten kan forplikte seg til minnet eller bruke til å legge ned et spor. Vær oppmerksom på utradisjonell rhymes som skrå rim, som er ufullkomne rhymes som "mann" og "når" eller rim som bare fungerer fordi de to ordene har lignende endelser - "velstående" og "strålende", for eksempel. Forstå hvordan du bruker skrå rimer effektivt vil gi deg mange flere alternativer.

3

Les liner notes av din favoritt rap-CDer eller slå opp tekstene til favorittsangene dine på nettet. Noen mennesker har bedre hell begå ting å minne når de kan ta noe fra hverandre visuelt i stedet for bare å lytte til den.

4

Lytt til andre sjangere av musikk som understreker låtskriving og rim. Bruke samme rim og vilkår som alle andre rappere bruker vil ikke hjelpe deg å skille seg ut fra mengden. Undersøke rim mønstre i andre former for musikk kan vekke noen nye forbindelser og hindre deg fra å bli sittende fast i et hjulspor.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-freestyle-rap-rhymes/ "

相关文章!
 • Hvordan freestyle rap for nybegynnere Hvordan freestyle rap for nybegynnere
  - 阅 0

  Freestyle rapping er når rapperen gjør opp ordene som han går sammen. Til en rapper bare starte opp, muligheten til å gjøre dette kan virke miles away, men det er tips og triks som kan læres til slutt gjøre freestyle rapping andre natur. Levering av

 • Hvordan freestyle rap
  - 阅 0

  Freestyle rap er forsiden av poesi i dagens samfunn. Det bringer vers til kriker og kroker av samfunnet hvor man ikke kan forvente å finne verspar og sonetter, men det de er. Det er også en dynamisk og engasjerende form for selvutfoldelse som kan bru

 • Hvordan finne rime ord for Poetry Hvordan finne rime ord for Poetry
  - 阅 0

  Skrive dikt i sin klassiske, rime skjemaet kan være vanskelig. Selv om tanker og intensjoner kan flyte lett, til slutt må du rime et vanskelig ord som "rolig" og du sitter der, stakk for hours.Poetry forfattere har alle vært der før, noe som er