Amopage

Hvordan finne en Producer

- Views 0
Advertisement

Du har skrevet et manus eller du har en stor TV-show idé - nå må du produsenten for å gjøre drømmen til virkelighet. En produsent er den personen som gjetere en film eller TV-show fra idé til ferdig produkt, og som er viktig for å få prosjekter finansiert. Det finnes tusenvis av produsenter i Hollywood, men den virkelige kunsten er hvordan man skal komme til dem. Du kan ikke bare gå inn på kontoret til CSI Jerry Bruckheimer eller Brian Grazer som produserte "The Da Vinci Code". For noen med ingen kontakter i underholdningsbransjen, er det måter du kan nå til lukket-off verden av underholdning og finne noen til å gjøre din drøm idé til virkelighet.

Bruksanvisning

Har du en attraktiv, riktig formatert manus eller TV behandling klar. Jo mer attraktiv en pakke du har for prosjektet, jo mer sannsynlig en produsent ønsker å bli involvert. Gjør ditt materiale presentabel. Grammatikk, rettskrivning og format feil slå folk av umiddelbart. Har flere mennesker korrekturlese skriptet. Du kan også leie en profesjonell til å sjekke det. Hvis du har et skript, du har en kjent regissør eller skuespiller festet? Hvis du har et show idé, har du en kjent skuespiller eller vert interessert? Selv om du gjør, du har fortsatt å få denne informasjonen til en produsent og noen ganger det er som prøver å kjempe seg gjennom en fiende hær.

Se etter en produsent på nettsteder som mandy.com og mediabistro.com. Problemet er hvordan du kan fortelle om folk som reagerer på at du er legitime produsenter. For å være ærlig, noen veletablerte produsenter søke jobb på disse nettstedene. Du kan ha flaks, men sjansene er slank. Hvis du forfølge denne ruten, må du huske en jern regel: ingen legitim produsent vil be deg om penger til å representere prosjektet. Det er deres jobb å finne penger og finansiering, ikke din. Aldri betale noe for å få noen - en produsent eller agent - for å vurdere ditt materiale.

Finn produsenter som har gjort noe lignende til ideen din, i det minste i samme sjanger. Forskning denne informasjonen på Internet Movie Data Base. Når du har navnene deres, hvordan finner du dem? Referere til en bok som heter "The Hollywood Creative Directory" fra utgiverne av "The Hollywood Reporter." Denne boken viser et stort antall produksjonsselskaper i Los Angeles, sammen med de viktigste spillerne og deres adresser og telefonnumre. Den viser også innlevering policy for mange av disse selskapene - og dessverre at politikken er vanligvis "ingen uønsket innleveringer", som betyr at de vil at du skal ha en agent. Å få en agent er like tøff som å få en produsent, men du kan fortsatt noen ganger får materialet til selskaper som ikke godtar uønsket prosjekter. Skriv en spørring brev som har en rask én linje sammendrag av prosjektet og noen av de elementene som du tror vil bidra til å selge den. Se hvem utvikling ledere er i de ulike selskapene. Target en av execs lavere på listen som er mer sannsynlig å ønske å oppdage nye talenter og nye ideer. Prøv å ringe, men ikke mase. Bli venner med sine assistenter hvis du kan og prøve å vinne dem til side. The Hollywood Creative Directory vil ikke ha deres e-post, slik at du kan få de fra sine assistenter og prøv søket på den måten. Odds er du vil få hundrevis som sier "nei" - men du trenger bare en "ja", så ikke mist motet.

Også prøve ethvert selskap som vil akseptere uønsket arbeid. Hvis de vil akseptere uønsket innleveringer, er de sannsynligvis sulten for prosjekter.

Hvis du får en sjanse til å sende inn materiale, slippe den ut i person slik at selskapet kan se du er presentabel og normal. Det teller mye.

Delta på filmfestivaler og møte produsenter der. Vær vennlig og varm, men ikke treffer dem i hodet med prosjektet umiddelbart. Hvis de er åpne for det, pitch din idé og følge opp ved å gi dem visittkortet med din e-postadresse. Ellers e dem etter festivalen og minne dem hvor du traff.

Det er ikke lett å finne en produsent. Det tar besluttsomhet og utholdenhet fordi du får tonnevis av avvisninger. Hvis en produsent er snill nok til å gi deg notater på prosjektet, ta disse notatene på alvor og vurdere å endre skriptet eller idé. De er profesjonelle og de vet hva de gjør. Når du bearbeide det, be dem om å ta en titt på det igjen. Hvis de ikke vil ha det, spør dem om de kjenner noen som gjør.

Vis virksomhet handler om sammenhenger og være på rett sted til rett tid, så hvis du holder på det, vil det riktige produsent til slutt kommer din vei.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-en-producer/ "

相关文章!
 • Hvordan Finne drivstoffilter på en Dodge Stratus
  - 阅 1

  Dodge Stratus tilbyr ikke en lett tilgjengelig in-line drivstoffilter. Synes du det er vanskelig nok, og erstatte det kan være direkte utfordrende hvis du er på bakken under den. Det beste scenariet er å ha bilen på en bil heis, men siden dette er ik

 • Hvordan finne gode yrker som krever bare to år av College Hvordan finne gode yrker som krever bare to år av College
  - 阅 3

  Finne en god betalende karriere er det vi alle ønsker. Men hvordan finner du tid til å gjøre ferdig år på college når du trenger å jobbe akkurat nå? Enkle, mange jobber er tilgjengelig som bare krever to år på college i stedet for fire. Her er noen y

 • Hvordan finne ut hvilken type strategi er mest hensiktsmessig for din organisasjon Hvordan finne ut hvilken type strategi er mest hensiktsmessig for din organisasjon
  - 阅 1

  Opprette en SWOT uttalelse --- styrker, svakheter, muligheter, trusler --- er en av de mest effektive måtene å finne ut hvilken type strategi er mest hensiktsmessig for din organisasjon. En SWOT uttalelse, også kalt SWOT-analyse, styrker ledelsen til