Amopage

Hvordan finne en Iridology Practitioner

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne en Iridology Practitioner


Iridology er en gren av alternativ medisin som bruker iris som et vindu til en pasients helse. Iridology utøvere diagnostisere pasienter ved å undersøke deres iriser for celleforandringer indikert av ulike markeringer eller farger. Det er antatt at en ny merking indikerer et potensielt problem eller svakhet i et bestemt område av kroppen siden nerveender i øynene er koblet til områder over hele kroppen. Den brukes til å diagnostisere problemer og sårbarheter - i stedet for spesifikke forhold - i alle viktige organer, inkludert hjertet, lever, lunger og hjerne. Følg disse trinnene for å finne en iridology utøveren for deg.

Du trenger

Datamaskin med Internett-tilgang

Telefon

Finn en Iridology utøver i ditt område

 • 1

Besøk "International Iridology utøvere Association" (iipa) nettsted for å lære mer om faget iridology (se Ressurser nedenfor). Vær oppmerksom på at iridology ikke brukes til å diagnostisere spesifikke problemer eller sykdommer, bare for å finne områder av kroppen hvor det kan være problemer eller hvor det potensielt kan være problemer i fremtiden. Den brukes hovedsakelig for å gjøre pasienten oppmerksom på hvilke typer helseproblemer han eller hun bør være bekymret.

2

Forskning de ulike typer iridology utøvere på nettet. Bestemme hvilken type du vil se på. Også bestemme hva du ønsker å få ut av en konsultasjon. Medisinsk og ånde iridology utøvere har svært ulike metoder og dermed gi svært forskjellige resultater.

3

Ring eller e-post til iipa å be om en liste over iridology utøvere i ditt område.

4

Sett opp en avtale med utøveren som arbeider nærmest ditt hjem eller kontor. Hvis du er heldig nok til å ha flere å velge mellom, prate med noen kandidater over telefonen. Deretter gjøre en avtale med den personen du har mest rapport.

Hint

Det finnes ulike grener av iridology, hver med ulike formål. Mens medisinsk iridology brukes til å diagnostisere fysisk helse, ånd eller sjel iridology bruker markeringene på iris på et mer åndelig nivå for å lese karakteristikker av følelser og personlighet. Noen iridology utøvere også lese iriser for merking forårsaket av skader eller stress.

En undersøkelse av en iridology utøveren er vanligvis ganske billig.

Iridology utøvere trenger ikke å være lisensiert leger. De er som regel ikke. Det er ingen lisens eller sertifisering er nødvendig for å øve iridology i USA eller Canada. Iridology kurs er bare tilgjengelig fra private institusjoner. Du kan arbeide for sertifisering gjennom grupper som iipa.

En undersøkelse av en iridology utøveren ikke er dekket av de fleste medisinske forsikringer.

Hvis du opplever akutte smerter som varer i flere dager, ta kontakt med en lege umiddelbart.

Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve iridology, holde legen informert om behandlingen du gjennomføre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-en-iridology-practitioner/ "

相关文章!
 • Hvordan finne en sjamanisme Practitioner
  - 阅 0

  Søke etter en lokal sjaman kan være lett eller nesten umulig, avhengig av hvor du bor. Sjamanisme er den mystiske religion påkalle ånder for å megle i menneskelige forhold. Ettersom denne typen healing skjer fra utsiden i, noen mener at en Shaman kan

 • Hvordan Finne drivstoffilter på en Dodge Stratus
  - 阅 1

  Dodge Stratus tilbyr ikke en lett tilgjengelig in-line drivstoffilter. Synes du det er vanskelig nok, og erstatte det kan være direkte utfordrende hvis du er på bakken under den. Det beste scenariet er å ha bilen på en bil heis, men siden dette er ik

 • Hvordan finne gode yrker som krever bare to år av College Hvordan finne gode yrker som krever bare to år av College
  - 阅 3

  Finne en god betalende karriere er det vi alle ønsker. Men hvordan finner du tid til å gjøre ferdig år på college når du trenger å jobbe akkurat nå? Enkle, mange jobber er tilgjengelig som bare krever to år på college i stedet for fire. Her er noen y