Amopage

Hvordan finne en avdødes familie

- Views 1
Advertisement

Hvordan finne en avdødes familie


Når folk dør --- og de har nylig vært i kontakt med venner, arbeid kollegaer og andre --- er det relativt enkelt å finne sin familie. Dessverre, når den avdøde hadde ingen koblinger til familie eller venner, kan det være en lang, involvert prosess for å finne den personens slektninger. Det finnes flere gratis søk og teknikker for å finne en avdødes familie, samt tjenester som er avgiftsbelagt.

Bruksanvisning

Søk nekrologer. Legacy.com tilbyr en gratis database for å se opp decedents navn i millioner av dødsannonsene. Gå til Legacy.com, og under "Søk Dødsannonser" boksen på høyre side av websiden, skriv avdødes navn, velg en tidsramme på døden, trykk på "Søk" knappen og se gjennom resultatene. Hvis du vil søke nekrologer av en bestemt avis eller søkeord i en nekrolog, gå til Legacy.com, og i "Søkedødsannonser" boksen, trykk på "Flere søkemuligheter" linken, velg avis, skriv inn et søkeord og trykk "Søk" knapp.

Sjekk telefonkataloger. Ditt lokale bibliotek opprett regionale telefon bøker, noen går tilbake et tiår eller mer. Slå opp avdødes navn i en telefonkatalog og ringe telefonnummeret eller skrive et brev til adressen (det er mulig en slektning kan fortsatt bruke det nummeret eller lever boligen). Se også opp andre med samme etternavn --- noen kan være slektninger av den avdøde. Kontakt dem ved oppført telefonnummer eller adresse, høflig forklare hvem du er og hvorfor du søker slektninger av den enkelte.

Intervju siste kjente naboer. Hvis du har en adresse for avdødes, besøke den gaten eller region og intervjue tidligere naboer. Noen ganger folk husker en slektning navn eller vil ha annen informasjon som kan hjelpe deg å finne familiemedlemmer av den avdødes --- for eksempel en nabo kanskje kjenner byen hvor personen flyttet, navnet på en tidligere arbeidsgiver, en kjæreste navn og så på.

Søk en online herkomst nettstedet. Ett slikt nettsted, AncestryDirectory.com, gir gratis søk for å finne levende slektninger av en avdød person. Gå til AncestryDirectory.com og trykk på "Finn slektninger" -knappen i venstre kolonne. I "Geology Søk" boksen, skriv avdødes navn, velger du "Nationwide" eller en stat i rullegardinmenyen, skriv en kjent adresse eller tettsted (valgfritt) og trykk "Søk" -knappen. Resultatene viser navnene på slektninger knyttet til avdødes. Hvis du trykker på "Vis resultater" -knappen under avdødes navn, vil det være en kostnad for ytterligere informasjon.

Skriv en avisartikkel. Hvis du lærer at avdødes hadde slektninger i en annen by, fylke eller stat, skrive en artikkel for at regionens avis, inkludert et bilde av personen, der du forklarer at du leter etter noen slektninger for denne personen. Oppgi navn og kontaktinformasjon --- telefonnummer, e-postadresse og så videre. En kilde til å finne regionaviser er onlinenewspapers.com. Ring hovednummeret for en avis og be nekrologen redaktøren, som kan hjelpe deg å plassere artikkelen. Det kan være tilhørende kostnader innen avisens nekrolog delen.

Lag en hjemmeside. Hvis du har problemer med å finne slektninger, vurdere å utvikle et nettsted. Publisere et bilde av personen, høflig forklare hvem du er, til de grunner du søker personens slektninger og hvordan kontakte deg. Det er online nettsteder, for eksempel Yola.com som tilbyr gratis nettsted maler, hosting og publisering. Du må kjøpe et domene registrering, som du kan gjøre gjennom Yola.com eller annen domeneregistrering service.

Ansette en privat etterforsker. For en avgift, kan du leie en privat etterforsker som har ekspertise i å finne folk. For å finne en erfaren etterforsker, ta kontakt med statens profesjonell privat etterforsker forening eller ringe et advokatfirma og spør hvilken privatetterforsker de bruker eller anbefale for å finne folk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-en-avdodes-familie/ "

相关文章!
 • Hvordan finne en avdød familiemedlem for Free Hvordan finne en avdød familiemedlem for Free
  - 阅 0

  Hvis du prøver å finne ut om et familiemedlem er død, er den beste metoden for å starte søket på Internett. Det er gratis databaser som kan hjelpe deg søke etter en avdød familiemedlem. Noen anerkjente nettsteder vil gi deg en gratis to-ukers prøvepe

 • Hvordan finne en avdød siste kjente adresse Hvordan finne en avdød siste kjente adresse
  - 阅 0

  Når en person dør, er det flere alternativer tilgjengelige for å finne den avdøde siste kjente adresse. Du kan finne informasjon gjennom folk søker, slekts poster og lokale ressurser som biblioteker og telefonkataloger. Det er mange online tjenester

 • Hvordan finne en avdødes Savings Bond
  - 阅 0

  Folk ofte arver en obligasjon som en del av en avdødes eiendom. Men prøver å spore opp en, eller flere, slips av papir blant de mange eiendeler som en person samler over deres levetid kan være svært tidkrevende. Siden det kan ta opp til 30 år for de