Amopage

Hvordan finne eier av en forlatt bil

- Views 0
Advertisement

Har du noen gang sett en bil som sitter på en gate for det virker likes aldre og lurte på hvem som eier den? Kanskje du er interessert i å kjøpe den. Hvis du ringer politiet, vil de komme og beslaglegge det hvis nummerskiltet registreringen er veien forfallen. Hvis eieren ikke krav på det i en rimelig tid, vil det bli auksjonert. Da må du konkurrere med andre mennesker for bilen. Hvis du virkelig vil ha bilen, er det beste alternativet for å prøve å finne eieren direkte, forhandle et raskt salg av bilen og overføre den til ditt navn.

Bruksanvisning

Skriv ned registreringsnummeret på bilen. Så ned VIN nummer for kjøretøyet. Dette nummeret er vanligvis plassert i fremre høyre nedre vinduet av bilen der vindusviskerne hvile. Pass på å ta ned alle tallene nøye.

Først gjør en VIN sjekk på folketrygdens Crime Bureau (nicb) nettsted (se direkte link under "Ressurser"). Dette vil fortelle deg om bilen er meldt stjålet. Hvis det er på denne listen, må du melde fra bilen til politiet for å bli returnert til den rettmessige eieren.

Banke på dører i nabolaget for å se om noen eier bilen i området. Hvis bilen sitter rett foran et hjem, legge igjen en lapp med telefonnummeret ditt i boksen til personen som bor der, og ber beboerne om å ringe deg. Også prøve å la en lapp på bilen selv --- det er mulig at eieren kommer til å besøke det fra tid til annen.

Prøv å kjøre en CarFax rapport på bilen for å få informasjon om den siste eieren. I det minste bør en CarFax rapport gi deg et tittelnummer, slik at du kan slå opp tittelen informasjon på det lokale DMV kontor hvor tittelen ble utstedt. En CarFax Rapporten vil også gi deg navnet og adressen til forhandleren der bilen ble kjøpt. Du kan deretter ta kontakt med forhandleren med VIN og tittelnummeret for å se om de har en fersk telefonnummeret til personen som kjøpte bilen fra dem.

Ring den lokale DMV eller besøke DMV online med all informasjonen du har samlet for å se om du kan få en fersk adresse eller telefonnummer for eieren. De kan si at denne informasjonen er kun tilgjengelig for eieren. Hvis DMV ikke kan frigi denne informasjonen, spør om noen på DMV kan kontakte eieren på dine vegne.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-eier-av-en-forlatt-bil/ "

相关文章!
 • Hvordan finne eier av en brukt bil Hvordan finne eier av en brukt bil
  - 阅 0

  Hvis du er nysgjerrig på den tidligere eller nåværende eier av en brukt bil, kan du enkelt sjekke det ut på nettet hvis du har bilens VIN (Vehicle Identification Number). Hver bil har en unik VIN som kan tillate deg å trekke opp en bil hele historien

 • Hvordan Finne eier av en License Plate for Free Hvordan Finne eier av en License Plate for Free
  - 阅 0

  Finne eier av en lisens plate for gratis er ikke en enkel prosess. Mange nettsteder lar deg hente informasjon, selv om de vil ta betalt for tjenesten. Den eneste måten å få tilgang til informasjon gratis bruker Department of Motor Vehicles i staten,

 • Hvordan finne eier Finansiert Homes Hvordan finne eier Finansiert Homes
  - 阅 0

  Hvis du har dårlig kreditt historie eller er selvstendig næringsdrivende, kan få et hjem boliglån være vanskelig, men du kan fortsatt eier en bolig ved å finne en eier-finansiert eiendom. Når eieren finansierer en eiendom, innehar han tittelen til ei