Amopage

Hvordan finne Dungeons på "Minecraft"

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne Dungeons på "Minecraft"


"Minecraft" er en sandkasse-stil spill som dreier seg om å grave, bygge og samle ressurser. Dungeons er tilfeldig generert gjennom alle "Minecraft" kart og tjene som en utfordring for spilleren, som et stort antall monstre beskytte disse områdene og (ofte verdifulle) skattene innen. Spillets skrevet metode for å finne fangehull er å lytte til enten skummel musikk når spelunking, eller for lyden av et stort antall monstre på ett sted. Det er en enklere måte å finne fangehull, men uten å bruke spillet modifiser bedrager.

Du trenger

"Minecraft" versjon 1.3_01 (minimum), eller en nyere versjon (foretrekkes)

Finne Dungeons med Debug Mode

Trykk "F3" på tastaturet mens du spiller Minecraft --- helst mens du utforsker en grotte system, som du er mer sannsynlig å finne et fangehull der. Dette bringer opp spillets debug-modus som et overlegg til de vanlige førstepersonsperspektiv og viser tall enn alle dyr og monster i spillet. Disse numrene kan sees på store avstander og gjennom massive blokker. Debug mode ble lagt i Minecraft versjon 1.3_01, så du må den versjonen eller helst en nyere versjon.

Se deg rundt for høye konsentrasjoner av tall som beveger seg rundt på skjermen. Det er lite sannsynlig at disse er dyr hvis du er under bakken, så et stort antall tall er vanligvis tegn på et fangehull.

Grav mot tallene, men vær forsiktig så du ikke tilfeldigvis grave i lava eller en underjordisk elv. Du vil fortsatt må forholde seg til monstre når du kommer til fangehullet, så sørg for at du bærer mat og rustning.

Trykk "F3" igjen for å slå av debug-modus når du har funnet fangehullet.

Hint

Det er ingen fastsatt dybde hvor jordiske genererer --- slik at de av og til dannes på overflaten. Alltid undersøke rart utseende brosteins konstruksjoner over overflaten: de kan vise seg å være fangehull.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-dungeons-pa-minecraft/ "

相关文章!
 • Hvordan finne Coal på "Minecraft"
  - 阅 0

  "Minecraft" er et dataspill der du må skape et hjem for deg selv i løpet av dagen og unngå dødelige skapninger i løpet av natten. En ressurs av stor betydning funnet tidlig i spillet er kull. Kull brukes til drivstoff din ovn for smelting og å l

 • Hvordan finne Clay i "Minecraft"
  - 阅 3

  Leire, avgjørende for å skape murstein boliger i "Minecraft", kan ta litt tid å finne avhengig gyte plassering, hovedsakelig på grunn av beliggenheten: Du kan bare finne den rundt sand kyster. Når du finner det, skjønt, har du den første materia

 • Hvordan finne en Stronghold i «Minecraft» for PC
  - 阅 0

  Finne festninger i Minecraft er nødvendig hvis du ønsker å oppleve de senere delene av spillet. Ikke bare gjør hver Strong ha en slutt Portal, som tar deg til Ender Drage sjef, men det huser også mange kister med verdifulle gjenstander. Du kan også b